2777
2789

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

عزیزم بی‌بی چک مدیکور کلا این خطو میندازه 

تو بارداری‌ باید خط قرمز یا صورتی کم رنگ بشه 

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی‌بی چک مدیکور کلا این خطو میندازه  تو بارداری‌ باید خط قرمز یا صورتی کم رنگ بشه

من چنسال مرتب استفاده میکنم  اولین بار این خط افتاده،۳روز تا موعدم مونده

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

هاله داره

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
مال منم اینجوری شده😭😭😭😭نمیدونم چیه

قلبم تو دهنمه اولین باره بعد ۳سال اینجوری شده ،البته ۳روز تا موعدم مونده

من چنسال مرتب استفاده میکنم  اولین بار این خط افتاده،۳روز تا موعدم مونده

خب صبر کن یک روز بعد موعود استفاده کن عزیزم انشالله ک بارداری 

چون چند بار برام اتفاق افتاده هاله انداخته گفتم 

برام دعا کنید منم یه روزی بیام تو نی نی سایت بگم بچم ب دنیا اومد... 
توهمه

😔😔😔۳سال منتظرم

هاله داره

واقعا شمام میبینی