2777
2789
عنوان

نظر سنجی اسم دختر😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 35 پست

بنظرم نیل هم قشنگه به نلین نزدیکه 

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم ولی همون طور ک تو نظرسنجی گفتی هیچکدوم منم همین کاررو کردم فقط خواستم بب ...

عزیزم من شوخی کردم

هم با خودت 

هم با استارتر😂

از نظرت اسمم قشنگه یانه هم به خودت مربوطه

چون همونطور که گفتی هر کی یه سلیقه داره😊😍

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
عزیزم من شوخی کردم هم با خودت  هم با استارتر😂 از نظرت اسمم قشنگه یانه هم به خودت مربوطه چو ...

عزیزم هراسمی به نطرمن قشنگه من بیشتر به معنی توجه میکنم بعصی اسما اصلا معنی خاصی ندارن

حالا جالبیش اینجاست

غزال 

غزاله

مارال

هر سه تاش معنیش آهوئه😐