2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در روز سه لیوان؟

بله از این لیوان های دم نوش بگیر اب که جوش اومد بزار دو دقیقه بمونه از حالت جوش در بیاد بعد بریز رو یک قاشق چایخوری رازیانه اینجور نیست که یک هفته ای جواب بده از یک تا سه ماه باید بخوری

قرص مولتی ویتامین well woman هم بخور همراه ناهار البته دونه ای این قرص ها ۵ تومان هست مراقب باش جوری هماهنگ کنی که با هم تداخل نداشته باشن و یه ساعت حداقل بینشون فاصله باشه

اگر استرس داری روزی دو تا کلوردیازپوکساید ۵ بخور  یک آرامبخش سبک هست ورقی ۲ تومان همه این کارا رو بکنی حداکثر تا سه ماه ردیف میشی

استرس مادر همه مشکلات بدنی هست 

پیش برو پشت سر خبری نیست  
منم زجر کشیدم ب حدی ک دوس دارم زنده نباشم

خدا نکنه این برنامه که بهت گفتم انجام بده به امید خدا همین جا خبر خوش رو بیا بهم بده حتما نتیجه میگیری هیچ بخشش رو هم حذف یا جایگزین نکن

پیش برو پشت سر خبری نیست  
منم زجر کشیدم ب حدی ک دوس دارم زنده نباشم

درکت میکنم،ولی یه روزی یه معجزه ای میشه ک خودتم باورت نمیشه من الان ک میرم سونوگرافی همش اشک میریزم از خوشحالی،ایشالله قسمتت بشه این روزا

دوس نداری زنده باشی؟ خدا نکنه. امید داشته باش به خودت تلقین کن مشکلی نیست ، به کبوترای امام رضا یک کیلو گندم نذر کن مجربه، ریلکس و بیخیال باش. استرس بدتر میکنه. به جوادالایمه و حضرت علی اضغر نذر کن. ایشالا سال دیگه این موقع ها نی نیت تو بغلت باشه یه گل پسر سالم 😍 فقط لطفا اینجا اطلاع رسانی کن که بچه دار شدی