2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

49 بازدید | 6 پست

سلام

من ۲ روز از پریودم گذشته و همیشه سر وقت پریود میشدم

برای بارداری زیر نظر پزشک بودم و با سونوگرافی واژینال و مصرف دارو و آمپول، مشخص شد دو تخمک دارم و دکتر گفت باردار میشی

حالا که دو روز گذشته مطمئن شدم باردارم

تا یه کم پیش ترشحات سفید، سبز داشتم به صورت زیاد و کشدار و غلیظ اما یه کم پیش متوجه شدم اون ترشحات تبدیل شده به رنگ تیره تر، یعنی همونطور کش دار و غلیظ هست اما یک طرف ترشحم تیره رنگ هست و یک طرف دیگه صورتی یا قرمز روشن هست اما فقط در حد  نصفه یک بند انگشت

میخواستم فردا ازمایش خون بدم اما با این وضعیت نمیدونم دارم پریود میشم یا مرتبط میشه به لکه بینی و سقط و...

شیاف پروژسترون گذاشتم

به نظرتون لکه بینی هست یا پریود؟؟؟

کمردرد شدید دارم و از زمانی که متوجه شدم ترشحاتم تغییر کرده پهلومم درد میکنه و قبل از اینکه این دردها شروع بشه زیر دلم سمت راست تیر میکشید ک الان اون اروم شده درد و شدت درد تو گودی کمرم هست و پهلوی سمت چپم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازمایش خون ندادم هنور

اگه می تونی صبر کنی دو روز دیگه ازمایش بده .اگه نه فردا برو 

اگه دوره ت ۳۰ روزه باشه احتمالا بی بی چک نشون میده

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤
اگه می تونی صبر کنی دو روز دیگه ازمایش بده .اگه نه فردا برو  اگه دوره ت ۳۰ روزه باشه احتمالا ب ...

۲۸ روزه هستم

بی بی چک گذاشتم منفی بود

از دیشب لک دارم

یعنی دیشب لک داشتم و از ساعت ۱۰شب تا ساعت ۴ عصر امروز پاک بودم و الان دوباره به اندازه فقط کف دست باز ترشحات فهوه ای هست

۲۸ روزه هستم بی بی چک گذاشتم منفی بود از دیشب لک دارم یعنی دیشب لک داشتم و از ساعت ۱۰شب تا ساعت ۴ ...

عزیزم چی شد دوباره بی بی چک گذاشتی؟ منم هنوز پریود نشدم و لک دارم 

هر لحظه حضور خدا رو پیشم حس کردم همیشه کمکم بوده❤