مامانم تو سینش سرطان داشت گرید ۲ دکتر براش ۸ جلسه شیمی درمانی نوشته بود و حالا که رفتم دکتر ۲۵ جلسه و ۷ جلسه پرتودرمانی نوشته خیلی نگرانم چرا نگفته ۳۲ جلسه و اینجوری گفته عوارضش پرتودرمانی چیه؟این روزا خیلی به حرف زدن نیاز دارم
ایشالا که چیزی نیست عزیزم اینم جزء روند درمانه بالاخره
من حالتو درک میکنم خودم تو این شرایط بودم ولی اگه دکتر خوبیه پس اطمینان کنین بهش و فقط به مامانتون روحیه بدین تو این شرایط
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزيزم خودت رو نباز،خواهر شوهرم من همه اينكارهارو كرد حدود١٠ سال پيش الانم عاليه خداروشكر
پرتو درماني براي اين ميدن كه حتما نتونستن همه توده رو تخليه كنن،شيمي درماني و پرتو درماني راه هاي كمكي هست كه بعداز جراحي هرچقدرش مونده باشه همه رو ازبين ببرن،شايد گفته اول ٢٥ جلسه انجام بدن اگر از بين نرفته بود ٧ جلسه اضافه انجام بدن،لابد يهويي ٣٢ جلسه نياز نبوده عزيزم