2777
2789
عنوان

کیا از روغن ارگان استفاده کردن ؟ و نتیجه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 24881 بازدید | 20 پست

من خریدم کلی هم پول دادم ماهواره که تبلیغ کرد برای اولین بار جو گیر شدم اصلا تاثیر ندیدم باور کن فکر کنم یک روغن الکی بود هر چی هم به اون شماره ای که بهم زنگ زدن تماس گرفتم  در شبکه موجود نبود ایران اصلش پیدا نمی شه بیخودی هزینه نکن با این تحریم ها اصلا واردات نداریم کرم هربکس بگیر بزن ببین چقدر خوبه من خودم گرفتم هزینه کم ولی کیفیت عالی حداقل اگر جواب نمی داد که داد دلم نمی سوزه که کلی پول از کف رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، عزیزان من مشاور پوست و مو هستم . روغن آرگان اصل واسه فروش دارم با تایید وزارت بهداشت 

این روغن به دلیل سرشار بودن از ویتامین E و اسیدهای چرب، یکی از بهترین روغن‌های طبیعی برای رطوبت‌رسانی و جوان‌سازی پوست و مو است. از جمله اثرات شگفت‌انگیز روغن آرگان برای موها می‌توان نرم کنندگی، حالت دهندگی، ترمیم موخوره و افزایش رشد مو‌ها را نام برد. روغن آرگان به عنوان یک روغن ضد پیری‌، غنی از ویتامین‌ها و مواد مغذی است که جهت مراقبت از پوست نیز استفاده می‌شود. این روغن یک آنتی‌‌اکسیدان طبیعی است و می‌تواند با افزایش اکسیژن‌ رسانی درون ‌سلولی خطوط و چین و چروک صورت را صاف نماید، همچنین به دلیل قابلیت ارتجاعی از پوست به محافظت و به بازسازی سلول‌های پوست کمک می‌کند. روغن آرگان با تاثیر و خاصیت محافظت از پوست سبب بهبود اختلالات پوستی از جمله سوختگی، اگزما و التهاب‌های پوستی می‌شود و از خشکی و یا خارش پوست جلوگیری می‌کند. با توجه به خواص معجزه‌آسا و تاثیرات روغن آرگان استفاده‌ی منظم و مداوم از آن توصیه می‌شود.

•موثر در سلامت پوست، مو و ناخن ها •آنتی اکسیدان طبیعی •محافظت و بازسازی سلول های پوستی •جلوگیری از خارش و خشکی پوست •رفع موخوره و خشکی موی سر •مغذی، روشن کننده و جوان کننده پوست •مناسب برای رفع سوختگی، اگزما و التهاب‌های پوستی

اگه تمایل داشتین به مشاوره تخصصی پوست و مو به صورت رایگان 

و  همچنین مصرف  محصولات فوق العاده با کیفیت با تاییدیه و تضمینی با شماره ۰۹۱۳۷۰۵۴۵۲۴ تماس بگیرید . این شماره وات ساپ هم داره. 🌹🌹🌹🌹

فروشگاه آنلاین با سالها تجربه در زمینه احیا و ترمیم مو (آموزش تخصصی همراه با مدرک بین المللی در تهران و کرج) وارد عرصه واردات مواد اورجینال از بهترین برندهای جهانی احیای مو ( مانترا و پی اچ) با ضمانت نامه کتبی کیفیت و با مناسب ترین قیمت شده است. پخش سراری در تمام نقاط ایران:  09128702614

https://instagram.com/arooskadeh_?utm_medium=copy_link

.مواد کراتینه مو

.مواد ریباندینگ مو

.مواد بوتاکس مو

.مواد پلکس مو

.مواد لمینت مو

.مواد دکلره مو

.مواد پروتئینه مو

.روغن ارگان اصل و خالص

.شامپو فری سولفات

. شامپو فری سولفات

.شامپو قلیایی