2777
2789

دخترخالم بچش چهارساله نه از شیر گرفتتش نه از پوشک واقعذ چندش اورده مدفوع این بچه خیلی بو میده هرچی باشه بزرگ شذه و همه چیز میخوره نباید پوشک بشع وایعا دختر خالم نمونه یه مادر بی مهره ک میذاره بچش انجوری بزرگ شه چن شب پیش پسرم گرسنش بود و گریه میگرد عووه عووه میکرد نوزاده اخه بعد اینم دید ک بچه من اینجوری میکنه رف روپای مامانش دراز شد و ادای بچه منو در اورد و شروع کرد به شیر خوردن کسی اینجا هس ک بچش تا چهارسالگی شیر بخوره و پوشک باشه فازتون چیه واقعا😕😕 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

وا!

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عووه عووه😄

بر روی بوم زندگی هرچیز میخواهی بکش،زیبا و زشتش پای توست "تقدیر را باور نکن" تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی،از نو دوباره رسم کن"تصویر را باور نکن" خالق تو را شاد آفرید،آزاد آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو"زنجیر را باور نکن"🌹

وای اون بچه قطعا تو شخصیت بزرگ سالیش این قضیه تاثیر میزاره...چه مادر بی فکری......

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

شاید بچشون بیماری یا مشکلی داره نمیشه قضاوت کنی که عزیزم دلش خواسته بچشو پوشک کنه به هردلیلی

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@