2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله علاقه داشتم نه ننوشتن عزیزم

چون پارتی داشتی  ننوشتن ? 

برای همه مینویسند 

خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

سارا چ اسم قشنگیه، خوبه ک تونست،،، من یه دوست داشتم تو همون دوران مدرسه، یه روز اومد گفت اسمم دیگهx  نیست,yصدام کنید،، همینجوری خودش اسمشو عوص کرد، کار خوبی کرد،، گاهی جرات و جسارت زندگی و قشنگتر میکنه

واسه همین میگن اسم خوب بزارین روبچه یه عمر الاف نشه

زینب خیلی اسم قشنگیه عزیزم 

به نظر من لیاقت میخواد از  اسامی ائمه انتخاب کنیم 

بعضیا لیاقتشو ندارن 

جاهلیت محض!!! 

اینم طرز تفکر شما 

امیدوارم خود حضرت زینب شمارو هدایت کنه

امثال شما ذهن چندنفر دیگرو درگیر میکنن 

خواهش میکنم گزارش بزنین واسه اینجور تاپیکا

زینب خیلی اسم قشنگیه عزیزم  به نظر من لیاقت میخواد از  اسامی ائمه انتخاب کنیم  بعضی ...

دقیقا چون سخت میگیرن واسه تغییر اسمای مذهبی و به راحتی سایر اسم هارو تغییر میدن،ترجیح دادم اسم شناسنامه ای بچمو یه اسم دیگه بگیرم ولی زهرا صداش کنم، که اگه بعدها خواست راحت اسمشو عوض کنه

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
زینب خیلی اسم قشنگیه عزیزم  به نظر من لیاقت میخواد از  اسامی ائمه انتخاب کنیم  بعضی ...

وا عزیزم این چه حرفیه خدایی نکرده به حضرت زینب توهین نکرده که فقط اسمش رو دوس نداشته خواسته عوض کنه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه اخر همه چیز خوب میشه،اگه نشد هنوز اخرش نرسیده...

باید ب ای شما گزارش زد اینکه شما یه اسمی رو دوست دارین دلیل بر درست و زیبا بودن اون اسم نیست زود همه چی رو مذهبی نکنید گیر الکی ندین