2777
2789

سلام ، من پريودام نامنظمه رفتم دكتر و گفت پوليپ داري ،برداشت داد نمونه برداري گفت شايد براي اينه نامنظمه ولي از چيزه نشون نداد  و گفت چيزه مهمي نيست بهم متفورمين داد شبي يدونه و پروژسترون ولي باز هم مرتب نشده ، تخمدان هام هم مشكلي نداره الان دو ماهه اقدام به بارداري كردم

دوره هام روزه 11اسفند 14 فروردين ٧ خرداد و 26 خرداد🤪 يعني دوره اخرم 19 روزه بود الان 28 روز ميگذره بيبي زدم منفي بود چيكار كنم منظم بشه و از كجا بدونم جواب بيبي درسته !؟؟؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برامنم نامنظمه این ماه اقدام داشتیم بعدامروزصبح یه لخته اندازه یک بندانگشت خون اومدازم بعددیگه هیچی بنظرتون احتمال بارداری هست کلیم فعالیت داشتم ازصب که هرسری یکم تکون مبخوردم سریع پریودم میومداین سری اصلا نمیاد بنظرتون باردارممکنه باشم؟؟؟ 

خدایاشکرت
دارم از فضولي ميميرم از بس پريودام نامنظمه و بيبي زدم منفي شده خل شدم 

توبرو ازمایش بده عزیزم حالت تهوع اینام داری من هیچی ندارم فقط معده دردو دل پیچه وتکررادرارویبوست😆 ازونجایی ک توایران فقط باحالت تهوع بارداذی پمکنه برو ازبتابده ایشالاکه مثبته

خدایاشکرت
اگه خیلی عجله داری که زود بفهمی تنها راهش اینه بری ازمایش بدی

چند بار رفتم ضايع شدم هميشه هم حالت هاي بارداري و دارم همسرمم كلا بيخياله نميخوام برم بگه توهم زدي باز 

برا منم نا منظم بودش اخرین بار ۱۶ فروردین پری شده بودم

تازه دیروز فهمیدم حامله ام

۴ تا امپول زده بودم که پری شم نشدم نگو باردارم

ابن هفته سینه هام حساس شده بود حالت تهوع تکرر ادرار سک کردم بی بی زدم دیدم مثبته 

شنبه برم دکتر

بنظرتون چن هفتمه؟

زیر شکمم درد میکنه گاهی طبیعیه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
توبرو ازمایش بده عزیزم حالت تهوع اینام داری من هیچی ندارم فقط معده دردو دل پیچه وتکررادرارویبوست😆 ا ...

البته من دو هفته پيش داشتم از نفخ و يبوست ميمردم رفتم اورژانس سيتي اسكن كردن ولي چيزي نبود و لا قرص حل شد 

اصلا حواسم به اين مرضوع نبود زير دلم سفت شده و تير ميكشه بعضي وقتا ولي از بس اين خالتهارو داشتم نشده ديگه خودمم فكر ميكنم توهم زدم چقدر پريود نامنظم بده 😭