2777
2789
عنوان

خیلیی استرس دارم

87 بازدید | 6 پست

یه هفته دیگه تولد پسرم .قرار تولد بگیرم هم فامیلای خودمو هم فامیلای همسرم رو دعودت کنم .خیلی استرس دارم که حرفی حدیثی پیش نیاد (اخه مادرشوهرم و مادرم چنان رابطه خوبی ندارن .قهر نیستن ولی دل خوشی  از هم ندارن.مقصر هم نیستن از روی سوتفاهم از هم ناراحت شدن،درست بعد یک سال هم رو می بینن😐  )خیلییی استرس دارم ،به شوهرم گفتک بزار جدا بگیرم .گفت نه با هم بگیر .خدا خودش کمک کنه ابرو ریزی نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

حتی اگه مشکلی پیش نیاد آدم دوست داره هم به خودش خوش بگذره هم مهموناش اینجوری از مهمونی فقط استرس و خستگی برات می مونه تازه اگه حرف و حدیثی پیش نیاد من بعد از چند بار اشتباه به این نتیجه رسیدم قبلا دوست داشتم همه با هم در صلح و صفا باشن اما تا خودشون نخوان نمیشه...

حتی اگه مشکلی پیش نیاد آدم دوست داره هم به خودش خوش بگذره هم مهموناش اینجوری از مهمونی فقط استرس و خ ...

مادر شوهرم هم  میگه با هم بگیر .مادر شوهرم خیلی خوبه .وقتی بچم به دنیا اوند از روی سو تفاهم مامان یکم ناراحتی نشون داد از خودش .حالا از اون‌موقع از هم ناراحتن .ولی به روز نمی دن می ترسم تو تولد متلک بندازن ناراحتی پیش بیاد