2777
2789
عنوان

دارو دادن به نوزاد

1286 بازدید | 5 پست

خانم ها سلام دختر من شش ماه و نیمشه تا الان با سرنگ بهش دارو میدادم ولی جدیدا مقاومت میکنه و دهنش رو سفت میبنده راهکاری دارین ؟ و اینکه هر میل قطره چکون چند قطرست ؟ اخه قطره چکونا با هم فرق دارن

من كه پسرم هر وقت مقاومت ميكنه،لپشو با دو تا انگشت فشار ميدم دهنشو باز ميكنم،مثل موقع خوراندن قطره فلج اطفال تو مركز بهداشت،اينجوري راحت دارو رو بهش ميدم

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من 2 سالشه. خیلی برا خوردن دارو مقاومت می کنه. چه کنم. مجبورم از روش ها خشن استفاده کنم. اگه تنها باشم. می ذارمش رو یکی  پام. اون یکی پام رو هم میندازم روسینش که دستاشم رو بتونم مهار کنم. با یه دستم دهنشو باز می کنم. با یه دستمم که قاشق دارو. البته اکه تو دیگه دارویی مونده باشه. از بس گریه می کنه. خلاصه. بدبختی داریم. 

من كه پسرم هر وقت مقاومت ميكنه،لپشو با دو تا انگشت فشار ميدم دهنشو باز ميكنم،مثل موقع خوراندن قطره ف ...

اینکارو میکنم گریه میکنه میترسم بپره تو گلوش خیلی بدقلقه 😭😭😭😭