2777
2789
عنوان

خدایا منو شفا بده😑

297 بازدید | 33 پست

بچه ها من واسه بچه اولم بعذ سه چهارماه شدم. واسه دومی در مجموع به طور پراکنده از سال قبل سه چهار بار شده جلوگیری نکرده باشیم، مثلا ماه قبل دو روز قبل تخمک رابطه بود، شوهرم ناراضیه به زور راضیش میکنم و نهایتا هر چند ماه یه بار اونم نه وقت اصلی، 

الان پریود شدم 😢😢😢😢بابا نمیدونم چرا بچه دوم مثل خوره افتاده تو جونم با وجود این همه مشکل مملکت

خدایا منو شفا بده😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکلی نداری خدارو شکر که شفا میخوای .اگه به اوضاع مملک باشه هیچکس نباید زندگی کنه ازدواج کنه بچه بیاره ....شما کار خودتو بکن ان شاالله زودی جواب میگیری ...

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

خدایی منم شفا بده به فکر سومی هستم تو این بی پولی

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
منم😂

چطوری،،اسم کاربریت چیه دقیق نمی تونم بخونم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن