2777
2789
عنوان

کیا غریبن 😢😢

132 بازدید | 14 پست

بچه ها کیا غریبن یعنی از خانواده و پدر مادرشون دورن 

از سختی ها و خوشی هاتون بگید؟؟

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🙋

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من 

اينجا كمكي ندارم نزيك زايمانمه 

هيچيم اماده نيست نه سيسموني نه خودم نه خونم خيلي سخته من تنها بايد برم بيمارستان تا بعد كه مامانم بياد 

استراحتم خونم كثيفه خيلي بد خودم يه كارايي كم كمك ميكنم اما اين كارم فايده نداره شوهرمم نه كمك ميكنه نه ميزاره كسيو بگيرم

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من  اينجا كمكي ندارم نزيك زايمانمه  هيچيم اماده نيست نه سيسموني نه خودم نه خونم خيلي سخت ...

کجایی؟
اگه مشهدی من بیام کمکت

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
من  اينجا كمكي ندارم نزيك زايمانمه  هيچيم اماده نيست نه سيسموني نه خودم نه خونم خيلي سخت ...

من دو هفته هست زایمان کردم. امروز مامانم رفت شهرستان. 

دو هفته پیشم بود خیلی دلم گرفته😢😢

منم پنج ساله غریبم اوایل خیلی خوب بودم زیاد اذیت نمی‌شدم ولی جدیدا خیلی دلم برای مامانم اینا تنگ میشه احساس می‌کنم دارم افسرده میشم هرکسی رو میبینم با مامانش داره میره جایی خیلی حسودی م میشه 

نمی‌دونم چکار کنم یه ذره بهتر بشم

السلام علیک یا ابا عبدالله   اللهم صل علی محمد وآل محمد                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
من دو هفته هست زایمان کردم. امروز مامانم رفت شهرستان.  دو هفته پیشم بود خیلی دلم گرفته😢😢

مبارک باشه عزیزم کدوم شهری؟

من غریب بودم مامانم اینا ی شهر دیگه بودن ..ما هم شهر پدر  شوهرم اینا بودیم ...

با اینکه همش برادرام و یا بابام میومدن منو میبردن و شوهرم میومد دنبالم ....ولی باز افسرده شدم همش مریض میشدم ...دکتر به شوهرم گفت اینا به خاطر افسردگیه ....بعد دیگه چمع کرد اوردم شهر خودمون ...ور دل مامانم ...خخخ بنده خدا شوهرم    حالا اون غریبه

منم پنج ساله غریبم اوایل خیلی خوب بودم زیاد اذیت نمی‌شدم ولی جدیدا خیلی دلم برای مامانم اینا تنگ میش ...

خیلی سخته نمیدونم خودت رو مشغول کن ....یا بلند شوبرو پیششون دلت باز بشه دو سه روز