najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 عنوان باز شدن دهانه رحم برای زایمان. لطفا با تجربه ها بیان 1826 بازدید | 34 پست سلاممن معاینه لگن شدم ولی تنگ بود. ولی دکتر حرفی از باز شدن دهانه رحم نزد و گفت سر بچه بالاست هنوزشما چطور؟توی ۳۸ هفته بودم. بهتون گفت باز شدین چندسانت یا نه؟اگر لگن تنگ باشه اصلا باز نمیشه دهانه رحم؟ 1398/03/23 | 06:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمییییینیی عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 635 نه عزیزم این دوتا ، دوتا چیز مجزاست ربطی نداره ممکنه دهانه ی رهم باز بشه ولی نتونی زایمان طبیعی کنی چون لگنت تنگه اگه بچه بزرگ باشه سزارین میشی خیلی اوقاتم دکترا اشتباه میکنن که میگن تنگه
najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 نه عزیزم این دوتا ، دوتا چیز مجزاست ربطی نداره ممکنه دهانه ی رهم باز بشه ولی نتونی زایمان طبی ... اونوقت باعث میشه درد بکشم تا ببینم کی راضی میشن به سزارین؟ 😟
esi_m عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 21318 حتما بی حرکتی ک سر بچه پایین نیومده.کم کم شروع کن پیاده رویی دوست داشتی برا حال دلم صلوات بفرست
najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 ربطی به هم نداره.اگه دهانه رحمت باز شده بود حتما بهت میگفت یکی از دوستان گفت اگر لگن تنگ باشه اصلا سر بچه نمیتونه بیاد توی لگنبنظرت راسته؟
یاسمییییینیی عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 635 اونوقت باعث میشه درد بکشم تا ببینم کی راضی میشن به سزارین؟ 😟 نه برو دکتر نامه بگیر اگه گفت تنگه اگه گفت یکم تنگه میشه طبیعی کنی و نامه نمیدن
najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 حتما بی حرکتی ک سر بچه پایین نیومده.کم کم شروع کن پیاده رویی والا چی بگم. بعضی روزا رفتم پیاده رویتو خونه هم مدام غذا و کار میکنمبنظرت توی یک هفته پیاده روی موثره؟
ثنادخمل عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 2278 یکی از دوستان گفت اگر لگن تنگ باشه اصلا سر بچه نمیتونه بیاد توی لگن بنظرت راسته؟ بله راسته.من خودم همینجوری شدم.البته اگه تشخیص دکترت دقیق باشه.منم لگنم تنگ بود منتها دکترم قبل از زایمان معاینه نکرد و نمیدونست.و زایمان خیلی سختی داشتم.سر بچه بزور اومد تو لگن
najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 نه برو دکتر نامه بگیر اگه گفت تنگه اگه گفت یکم تنگه میشه طبیعی کنی و نامه نمیدن دوشنبه گفته بیا ک ببینه چیکار باید بکنه. یک هفته گفت وقت داری. فعلا نظرش روی خیلی تنگ بود
esi_m عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 21318 والا چی بگم. بعضی روزا رفتم پیاده روی تو خونه هم مدام غذا و کار میکنم بنظرت توی یک هفته پیاده روی ... آره موثر عع😍😍😍😍😍 دوست داشتی برا حال دلم صلوات بفرست
najila مدیر استارتر عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 846 بله راسته.من خودم همینجوری شدم.البته اگه تشخیص دکترت دقیق باشه.منم لگنم تنگ بود منتها دکترم قبل از ز ... ای وای. بچه دوراز جونش طوریش نشد؟من خیلی نگران این موضوعم. اخه چرا معاینت نکرده بود؟
esi_m عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 21318 دوشنبه گفته بیا ک ببینه چیکار باید بکنه. یک هفته گفت وقت داری. فعلا نظرش روی خیلی تنگ بود آبجی منم مثل شما بود سزارین کرد دوست داشتی برا حال دلم صلوات بفرست
یاسمییییینیی عضویت: 1397/04/16 تعداد پست: 635 دوشنبه گفته بیا ک ببینه چیکار باید بکنه. یک هفته گفت وقت داری. فعلا نظرش روی خیلی تنگ بود خب چیزی نمونده ان شاالله به سلامتی و راحتی زایمان کنی