2777
2789

سلام

من معاینه لگن شدم ولی تنگ بود. ولی دکتر حرفی از باز شدن دهانه رحم نزد و گفت سر بچه بالاست هنوز

شما چطور؟توی ۳۸ هفته بودم.  بهتون گفت باز شدین چندسانت یا نه؟

اگر لگن تنگ باشه اصلا باز نمیشه دهانه رحم؟

نه عزیزم این دوتا ، دوتا چیز مجزاست ربطی نداره 

ممکنه دهانه ی رهم باز بشه ولی نتونی زایمان طبیعی کنی چون لگنت تنگه اگه بچه بزرگ باشه سزارین میشی 

خیلی اوقاتم دکترا اشتباه میکنن که میگن تنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم این دوتا ، دوتا چیز مجزاست ربطی نداره  ممکنه دهانه ی رهم باز بشه ولی نتونی زایمان طبی ...

اونوقت باعث میشه درد بکشم تا ببینم کی راضی میشن به سزارین؟ 😟

حتما بی حرکتی ک سر بچه پایین نیومده.کم کم شروع کن پیاده رویی 

والا چی بگم. بعضی روزا رفتم پیاده روی

تو خونه هم مدام غذا و کار میکنم

بنظرت توی یک هفته پیاده روی موثره؟

یکی از دوستان گفت اگر لگن تنگ باشه اصلا سر بچه نمیتونه بیاد توی لگن بنظرت راسته؟

بله راسته.من خودم همینجوری شدم.البته اگه تشخیص دکترت دقیق باشه.منم لگنم تنگ بود منتها دکترم قبل از زایمان معاینه نکرد و نمیدونست.و زایمان خیلی سختی داشتم.سر بچه بزور اومد تو لگن

نه برو دکتر نامه بگیر اگه گفت تنگه  اگه گفت یکم تنگه میشه طبیعی کنی و نامه نمیدن

دوشنبه گفته بیا ک ببینه چیکار باید بکنه. یک هفته گفت وقت داری. فعلا نظرش روی خیلی تنگ بود

والا چی بگم. بعضی روزا رفتم پیاده روی تو خونه هم مدام غذا و کار میکنم بنظرت توی یک هفته پیاده روی ...

آره موثر ع

ع😍😍😍😍😍

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
بله راسته.من خودم همینجوری شدم.البته اگه تشخیص دکترت دقیق باشه.منم لگنم تنگ بود منتها دکترم قبل از ز ...

ای وای. بچه دوراز جونش طوریش نشد؟

من خیلی نگران این موضوعم. اخه چرا معاینت نکرده بود؟

دوشنبه گفته بیا ک ببینه چیکار باید بکنه. یک هفته گفت وقت داری. فعلا نظرش روی خیلی تنگ بود

آبجی منم مثل شما بود سزارین کرد

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست