2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از آیت الله بهجت پرسیدن چیکارکنیم نمازمون قضانشه

گفتن بقیه ی نماز ها رو اول وقت بخونین برای نماز صبح بیدارتون میکنه...

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

من ک اول وقت نمیتونم بخونم یا قضا میشه یا میشه یه ربع ب آفتاب واینا

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

من نماز نمیخونم..دوست دارم بخونم ولی هربار تنبلیم میاد..یه روز میخونم یه روز نه..با اینکه باردارم و نشسته راحت میتونم بخونم..دوست داشتم تو کل بارداریم چندددباار قرآن بخونم..کل قرآنو ختم کنم..ولی...متاسفم برای خودم..هنوزم دیر نشده..یعنی بازم تاثیری داره؟؟؟

سوره یوسفو حتماا باید به سیب فوت کنم بخورم؟؟

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜