2777
2789

سلام میشه از تجربیاتتون از لیزر موهایه زائد بگین.چه دستگاهی خوبه و تو تهران یه ادرس برا لیزر که خوب باشه به من بدین.من ۶ جلسه دایود رفتم بدتر شد.

نت برگ و تخفیفان بزن ادرسای نزدیک بهتو ببین دستگاهای الکساندریت کندلا جنتل پرو خوبن ...

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم سایناشور اپچی پلاس ایلایت پلاس میرم هنوز زیاد نرفتم ولی تا الان راضیم ولی خب الکس کندلا بهترینه 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

من دو جلسه ایلایت ۲۰۱۹ رفتم تا الان که خوب بوه هشتاد درصد موها ریخته مابقی هم کرکی بیرون اومده

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
کجا رفتی ؟

هدیه طلایی مرزداران ...دستگاه سورپرایز طلایی تو گاندیم همینه این دوتا پرفروش ترینای نت برگن بخفیفان هم کلینیک ایران زمین دستگاهش همینه باز 

مرسی خیلی دورن بهم 

هست همه جا منم نزدیکامو گفتم نت برگ و تخفیفانو نگا بندازید ادرس بزنین کلی کلینیک میاد براتون ایشالله ی جای خوب پیدا میکنید