2777
2789
عنوان

بخاطر کنکور افسرده شدم

2868 بازدید | 61 پست

یکساله ازدواج کردم از رشته خودم انصراف دادمو کنکور ثبت نام کردم ولی بخاطر اینکه با کوچکترین مشکلی کلی اعصابم خورد میشه نتونستم اونجور ک باید درس بخونم الانم بخاطر این شکستم افسردم با همسرمم قهر میکنم البته اون مقصره ولی منم خیلی کینه ای شدم انگار نمیدونم چکار کنم از ی طرف دلم نمیخواد در اینده بیکار باشم از ی طرفم ک اینجوری.شما بگید من چ کار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همسرت خوابه ؟ 

برو یه پسن گردنی بزن  بهش بیدار شه اشتی کنید کلی هم میخندید😐

بعدم کنکور ب چکار اید اینده ای نیست تو ایران هییییی

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 

Bokhodi moshkelo gardan digaran nandaz,age doost dari bekhooni bayad az kheyli chiza begzari,khabo esterahat,tafrih,o Dido bazdid bayad del bedi ta natijeh begiri,inke donbale moghaseri BA ghahr sar poosh bezari faghat vaghto enerzhito hadar mide azizam

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌