haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 عنوان خیلی دلم گرفته 63 بازدید | 7 پست دارم گریه میکنم دلتنگم دعام کنین درست شه همه چی شما دلتون پاکه ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین 1398/03/23 | 02:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 انشاالله هر چی از خدا میخوای بهت بده فدات بشم ممنون ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 اگه دوسداری میشه بگی چی سده؟ عشقم رفته سرزنشم نکنین واقعا حالم بده واثعارب دلایلی هم باید بهش برسم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
95avina عضویت: 1397/05/06 تعداد پست: 61 عشقم رفته سرزنشم نکنین واقعا حالم بده واثعارب دلایلی هم باید بهش برسم ما کی باشیم که سرزنشت کنیم . من خودم برام اتفاق افتاده ولی از اون سالها خیلی وقته گذشته و از دواج کردم . خدا کمکت میکنه به کسی که لیاقتتو داره میرسی
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 ما کی باشیم که سرزنشت کنیم . من خودم برام اتفاق افتاده ولی از اون سالها خیلی وقته گذشته و از دواج کر ... دعام کن عزیزدلم ب این که میخوام برسم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین