2777
2789
عنوان

خانومای خونه دارکمک لطفاخشک کردن پوست پرتغال

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 29 پست
برو برس شاید داشته باشن.منم نگرفتم تا حالا

جمعه جاری جان رودعوت کردم براپاگشا

حالامیخوام کیکم درست کنم پودرپرتغال ندارم بدون اونم میشه ها

ولی یه عطرخاصی میداد

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشک میشه... اما رنگ سیبها قهوه ای میشه مال من    

مادرشوهرمن همیشه هرمیوه روروپارچه پهن میکنه وخیلی خوب میشن ولی دقیق نمیدونم چیزی میزنه یانه

اون سیب،آلو،توت،زردآلو،خشک میکنه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
جمعه جاری جان رودعوت کردم براپاگشا حالامیخوام کیکم درست کنم پودرپرتغال ندارم بدون اونم میشه ها ولی ...

اسانس بخر بزن اگه میوه ای دوست داری

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
اسانس بخر بزن اگه میوه ای دوست داری

ببخشیدازکجابخرم؟اسانس مایع هست یاپودر؟

ببخشیدازکجابخرم؟اسانس مایع هست یاپودر؟

از لوازم قنادی

قطره هست با طعم میوه مثل موز و پرتقال و ... و طعم های هل و ...

قیمتی هم نداره

از لوازم قنادی قطره هست با طعم میوه مثل موز و پرتقال و ... و طعم های هل و ... قیمتی هم نداره

بعدچقدربریزم؟وهمون طعم وبوروداره؟ببخشیدزیادسوال میپرسم

بعدچقدربریزم؟وهمون طعم وبوروداره؟ببخشیدزیادسوال میپرسم

خواهش میکنم عزیزم

در حد چند قطره بزنی خوبه، به نظرم اسانس پرتقال بهتر از پوست پرتقاله

خواهش میکنم عزیزم در حد چند قطره بزنی خوبه، به نظرم اسانس پرتقال بهتر از پوست پرتقاله

آهان مرسی عزیزم لطف کردی فدات