2777
2789
عنوان

بیاین به هرکسی نگیم هنرمند

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 108 پست
به مجسمه سازها نگیم هنرمند؟

به قالیباف ها ،به سفالگری  ،به کارهای دستی خانومانه مثل بافتنی و سرمه دوزی و .....

😥😥😥😥😥😥😥

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ساییدین مارو  خیلی اعصابم خورد کردین بخدا رفعه بعدی س رو برمیدارم گ میذارم جاش

من؟

نامم ز کارنامه عشاق محو باد  گر جز محبت تو بود شغل دیگرم  عکاس 📷🍃 فیلم ساز 🎬🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همش این نیس

الان هنرفقط تواین ۷تاخلاصه نمیشه

فقط ببین چقدرتودنیا با هرعضوی ازبدنشون هنر می آفرینن 

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
رقص نه به اون معنای عامیانه که توی ذهن ما هست عزیزم. رقص هایی مثل رقص سماع توی نت میتونین سرچ کنین

آهان...مثل رقص در اشعار مولانا

ولی بازم خییییلی چیزا هنره...منبعت کجاست عزیز؟

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
اگه کار دست خودتونه  بله 😁😁😂😂🤣😂 شما یه هنرمند واقعی هستی 👌👍👌👍

می تونم بازم ازینا بکشما  !!!! 

بس ک تو سایت بی اعتمادی وجود داره ،

مجبورم اعتماد سازی کنم ....😅😅😅

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

حرفتون متینه ولی اما و اگر زیاد داره ! 

نمیشه هرکسی مثلا دوتا فیلم بازی کرده رو بگیم هنرمند !

از طرفی مثلا حرفه ای مثل مجسمه سازی واقعا ذوق و هنر میخواد ! اما جزو اینا نیست

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

به کسایی که صنایع دستی درست میکنند چی ؟

صنایع دستی اسمش با خودشه عزیزم

اون بیشتر ذوق و سلیقه اس و در قسمت هایی ازش از روش های هنر نقاشی استفاده میشه

چرا تاپیک رامبد ترکید  مگه سیاسیه😲😲😲جزء کدوم دسته بندیه ممنوعه است؟؟ شایدم غیبته😕😕😕

اصلا اسم رامبد الرژی زا شده 😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
نه همش این نیس الان هنرفقط تواین ۷تاخلاصه نمیشه فقط ببین چقدرتودنیا با هرعضوی ازبدنشون هنر می آفری ...

این تعریفی که تو از هنر کردی من ذهنم فقط رفت مسایل منحرفانه :)))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ساییدین مارو  خیلی اعصابم خورد کردین بخدا رفعه بعدی س رو برمیدارم گ میذارم جاش

این الان تهدید بود یاخودزنی😁😁😁😁

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
به کسایی که صنایع دستی درست میکنند چی ؟

صنایع دستی نه اما رقاصی آره  

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
آهان...مثل رقص در اشعار مولانا ولی بازم خییییلی چیزا هنره...منبعت کجاست عزیز؟

درک عمومی هنر