2777
2789
عنوان

سفر به مازندران یا رشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 41 پست

شهر خوب برا مسافرت تابستون بدون ماشین معرفی کنید لطفن

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای  اگ اینجوره ک کلن بیخیالش باید بشیم

ن بیخیال نشو عزیزم...سفر هس دیگه...تجربس...بیا تجربه کن و لذت ببر ...امیدوارم بهت خوش بگذره.....

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
ن بیخیال نشو عزیزم...سفر هس دیگه...تجربس...بیا تجربه کن و لذت ببر ...امیدوارم بهت خوش بگذره.....

اگ در حد بندرعباسه نمیرزه تابستون یوقت خوش اب وهوا تر میایم ک بیشتر خوش بگذره

دنبال یه شهر دیگم برا مسافرت😀

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
اگ در حد بندرعباسه نمیرزه تابستون یوقت خوش اب وهوا تر میایم ک بیشتر خوش بگذره دنبال یه شهر دیگم برا ...

فک نکنم مثه بندرعباس باشه اونجا بس ک شرجیه زمین  خیس میشه..اینجا اونطوری نی

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
فک نکنم مثه بندرعباس باشه اونجا بس ک شرجیه زمین  خیس میشه..اینجا اونطوری نی

بندر اصلن نمیشه روز بری بیرون ک 

از گرما حالت بد میشه

گفتم اگ اینجوره ک هیچ😂

بسه دیگه شمال چه خبره آخه

ماهایی که کارمندیم بجز تعطیلات روزای دیگه نمیتونیم بریم به خانوادمون که شمالن سر بزنیم،این تعطیلاتم انقد ریخته بودن سمت شمال که ما نتونستیم بریم

بخدا ایران بجز شمال 3تا جهت جغرافیایه دیگه هم داره😒

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
بسه دیگه شمال چه خبره آخه ماهایی که کارمندیم بجز تعطیلات روزای دیگه نمیتونیم بریم به خانوادمون که ش ...

خب حالا نزنمون😂

ما دونفریم با ماشین شخصی هم نمیخایم بیایم

خب حالا نزنمون😂 ما دونفریم با ماشین شخصی هم نمیخایم بیایم

نه منظورم مستقیم با تو نیس که کلا میگم😂

من الان نزدیک 4ماهه خونوادمو ندیدم😔

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
نه منظورم مستقیم با تو نیس که کلا میگم😂 من الان نزدیک 4ماهه خونوادمو ندیدم😔

عزیزم😘

مرخصی بگیر وسط هفته برید

نمیدن😭 برید بهتون خوش بگذره

امان از کار کارمندی😒