2777
2789
عنوان

سفر به مازندران یا رشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 41 پست
من خیلی مازندران و رشت رو دوس ندارم چرا اینهمه همه میرن اونجا

تاحالا نرفتیم

پس کجا بریم شهری ک اب و هواش خوب باشه و بدون ماشین راحت بشه بگردی معرفی کنید

خودمون شیرازیم

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
اوه ما ک میخایم یکماه دیگ بیایم پس خیلی گرمه نمیصرفه

توو خونه و با کولر اره ولی بیرون ک تا ۷ غروب اصن نمتونی بیای بیرون

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره اگه بخوای لب دریا ویلا بگیرین میشه فقط دریا و ساحل  اما اگه تو بخش کوهستانی بخوای و ...

خونه ای ک میدن نوشته رویان ادرسشو

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
هرجا بری  میشه با اسنپ و تاکسی بگردی جاهاشو. منو شوهرم با ی کوله، بی ماشین شخصی، رفتیم انزلی م ...

واقعن چ عالی😍

خرجتون زیاد نشد

تاحالا نرفتیم پس کجا بریم شهری ک اب و هواش خوب باشه و بدون ماشین راحت بشه بگردی معرفی کنید خودمون ...

خواستم بگم شیراز شیراز بهشت ایرانه بهترینه من سفر کردم شیراز تو ایران بهترینه خوش به حالتون

البته شما که از شیراز میری مازندران و‌گیلان براتون‌ خوبه

توو خونه و با کولر اره ولی بیرون ک تا ۷ غروب اصن نمتونی بیای بیرون

شرجیه هواش؟

مث بندرعباسه😁؟

خرج دربستی زیاد نشد ماهم هوایی میخایم بریم چون مسافت زیاده و تنهاییم نمیخایم ماشین ببریم

مثلا از انزلی مارو برد ماسوله و بزکزدوند حدودا ۶ساعت باهامون بود ۱۷۰گرفت.یا از انزلی برد رشت و بزگشتیم ۴ساعت بود ۱۰۰گرفت.ادم منصفی بود مناسب میگرفت 

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
مثلا از انزلی مارو برد ماسوله و بزکزدوند حدودا ۶ساعت باهامون بود ۱۷۰گرفت.یا از انزلی برد رشت و بزگشت ...

رفت و برگشت و دربست اینقد خوبه

واقعن چ عالی😍 خرجتون زیاد نشد

ما پرخرجیم متاسفانه. رستوران انزلی گرون ، ویلا کنار هتل المپیک گرون. خونه ماسوله خوب گرفتیم ک گزون

و خریدها. کرایه هم ما حتی بین شهری هم دربست گرفتیم و زیاد میشد

اما ارزونم میشه رف

❤️همسرم❤️
شرجیه هواش؟ مث بندرعباسه😁؟

اره ...فرقی نداره

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂
خواستم بگم شیراز شیراز بهشت ایرانه بهترینه من سفر کردم شیراز تو ایران بهترینه خوش به حالتون البته ش ...

شیراز گرمه الان دیگ

برا ماهم تکراریه

من شهر بادریا دوس دارم😀

میخاستیم بریم اردبیل شیراز پرواز ب اردبیل نداره

ما پرخرجیم متاسفانه. رستوران انزلی گرون ، ویلا کنار هتل المپیک گرون. خونه ماسوله خوب گرفتیم ک گزون ...

ما ارزون میریم😀

مسافرت کیشمون ۲ تومن شد😍

اره ...فرقی نداره

وای  اگ اینجوره ک کلن بیخیالش باید بشیم