2777
2789
عنوان

سفر به مازندران یا رشت

1061 بازدید | 41 پست

سلام

بدون ماشین میخایم بریم مسافرت میخاستیم بریم رشت ولی چون رشت اطرافش شهرای دیدنی زیادی داره بدون ماشین سختمون میشه

مازندران چطوره ازین نظر؟بدون ماشین میشه بگردی؟

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رفتیم رشت هوایی از اونجام با ماشینای دربستی کلشو کشتیم البته محل اقامتمون بندر انزلی بود .بنظرمن بهشته بندر انزلی و ماسوله و رشت.مرداب انزلی رو هم حتما برین خیلی باحاله

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 

عزیزم انقدی گرمه ک داریم ذوب میشیم هر ۲ ساعت میریم لباس عوض میکنیم بس ک خیس عرق میشیم

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

بستگی داره اگه بخوای لب دریا ویلا بگیرین میشه فقط دریا و ساحل 

اما اگه تو بخش کوهستانی بخوای ویلا بگیری حتما باس ماشین داشته باشی

رشت که انزلی و ماسوله و قلعه و...ماشین میخواد

درخواست دوستی قبول نمیکنم
قشنگه ماهم قصدداریم بریم؟

عالیه .ما دوهفته پیش رفتم خیلی هوای عالی ام داشت .البته فکر کنم الان گرم شده

به راحت نفسی،رنج پایدار مجوی....😔                                 شب شراب نیرزد به بامداد خمار....🤪 
بستگی داره اگه بخوای لب دریا ویلا بگیرین میشه فقط دریا و ساحل  اما اگه تو بخش کوهستانی بخوای و ...

ما رفتیم رشت، از رشت دربست ب ماسوله، ماسوله دربست ب فومن و بعد انزلی.

همه حا ماشین هست راحت

❤️همسرم❤️
ما رفتیم رشت هوایی از اونجام با ماشینای دربستی کلشو کشتیم البته محل اقامتمون بندر انزلی بود .بنظرمن ...

خرج دربستی زیاد نشد

ماهم هوایی میخایم بریم چون مسافت زیاده و تنهاییم نمیخایم ماشین ببریم

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
عزیزم انقدی گرمه ک داریم ذوب میشیم هر ۲ ساعت میریم لباس عوض میکنیم بس ک خیس عرق میشیم

اوه

ما ک میخایم یکماه دیگ بیایم پس خیلی گرمه نمیصرفه

اصلا مسافرت بدون ماشین شخصی نمیشه خیلی سخته مگراینکه چندروز یه مکان باشی مثل یه هتل مشخص یا ویلا

مکانمون مشخصه

همیشه بدون ماشین میریم

ولی شمال فرق داره😅

کیش،مشهد،اصفهان اینجاها بدون ماشین عالی بودن