2777
2789

حدود ۵ساله منتظرم..تعریف دکتر نقشینه رو اونجا شنیدم 

کسی اونجا آی وی اف یا میکرو انجام داده؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

من اونجا پرونده دارم دکترم نقشینه بود اصلا خوب نبود 

نری پیششا برو پیش یکی دیگه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری نوبت گرفتید؟مشکلتون چیه؟

قبلا حضوری رفتم کلینیک زنان  شنیدم  نقشینه  خوبه نوبت گرفتم سونو رو دید گفت فردا بیا کلینیک نازایی

اینجوری شد

من اندومتریوز دارم نمیتونم بچه دار شم گفتن  باید ای وی اف کنم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
قبلا حضوری رفتم کلینیک زنان  شنیدم  نقشینه  خوبه نوبت گرفتم سونو رو دید گفت فردا بیا ...

خب چرا نقشینه خوب نیست دلیلشو نگفتی؟؟هزینش چقدر میشه؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

از چه لحاظ خوب نیست؟؟پس چرا خیلیا ازش تعریف میکردن؟

من زمانی که رفتم پیش ایشون قرار بود زود باردار بشم ولی ایشون اینقدر دست دست کرد که هی ۳ ماه برو این دارو مصرف کن ۳ ماه یه دارو دیگه تا کیستم عود کرد برگشت گفت من دیگه نمیتونم کاری انجام بدم باید بیای ای وی اف 

بخاطر داروهای هورمونی مشکل تیرویید پیدا کردم که باعث شد ۱سال کارام عقب بافته 

همش میخواد ای وی اف کنه اینقدر سر میدونه که کار از کار بگذره

اخلاقش خوبه تحوبلت میگره ولی درمانت نمیکنه

خب چرا نقشینه خوب نیست دلیلشو نگفتی؟؟هزینش چقدر میشه؟

دو سال پیش هزینه اش ۲تومن بود الان نمیدونم 

پس چرا آی وی اف نکردی؟

من تا قبل اینکه کیستم عود کن میتونستم خودم باردار بشم ولی زمانو از دست دادم 

دهنده تخمک پیدا نکردم