2777
2789

ممنون میشم کمکم کنید،امروز ۱۵روزه از زمان تزریق امپولم گذشته،دل درد پریودی دارم میخوام بدونم بعد از امپول چند روز بعدش پریودی میاد؟؟

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
شما پری شدید؟ باردار بودید؟

من ۱۱روز بعد تزریق بیبی گذاشتم منفی بود بعد از اون ۱۵روز بعد تزریق بیبی هاله انداخت بعدش لکه بینی داشتم و دیروز کامل باز شدم و دیروز از سر کنجکاوی بازم بیبی زدم دوباره خط انداخت  که ۱۷روز بعد تزریق بودگفتم شاید مثبت کاذب باش ،یه بیبی چک رودسم گذاشتم اونم هاله انداخت،امروز رفتم ازمایش دادم و هنوز نمیدونم وسر در گمم😑😑

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۱روز بعد تزریق بیبی گذاشتم منفی بود بعد از اون ۱۵روز بعد تزریق بیبی هاله انداخت بعدش لکه بینی دا ...

عزیزم بنظر من شما بارداری.چون من از یک دکتر پرسیدم گفتند تا ۳۶ساعت بعد تزریق   hcgمثبت کاذب هست.منم ۹روز بعد از تزریق بی بی هاله انداخته.دیروز باز بی بی زدم منفی بود.ولی هنوز تا پری ۵مونده..من فقط نمیدونم جد روز بعد از تزریق پری باید بیای.شما حتما بارداری...برای منم دعاکن

عزیزم بنظر من شما بارداری.چون من از یک دکتر پرسیدم گفتند تا ۳۶ساعت بعد تزریق   hcgمثبت کاذب هست ...

ان شاءالله که بارداری عزیزم،اتفاقا خواهرمم حرف شمارو بمن زد اخه من سابقه بارداری تو پریودی دارم،ولی تا جواب ازمایش نگیرم معلوم نمیشه و بعد اون استرسش تا سونوگرافی که خدای ناکرده خارج رحمی نباش

جواب گرفتی اگر یادت بود بهم بگو...انشالله بارداری عزیزم

۲ساعت دیگه میرم بگیرم جواب حتما بهت خبر میدم

جواب گرفتی اگر یادت بود بهم بگو...انشالله بارداری عزیزم

خداروشکر منفی بود😊

منفی بود؟ خوشحال شدی؟😢نگو تو را خدا...راستی شما پری هم شدید؟

اره منفی بود ،واقعا خوشحال شدم،چون میترسیدم خارج رحمی باش،من ۳سال منتظرم،اما میخوام درست وبدون دردسر اتفاق بیفته نه اینجور تو دوران پریودی

از کجا باید تشخیص بدیم خارج رحم هست؟

درد شدید یکطرفه  ،چون من قبلا خارج رحمی باردار بودم تجربه بدی هم داشتم چشمم ترسیده