2777
2789
اره خوده همدانم حتما میرم 

امیدوارم عمل خوبی داشته باشید فقط عجله نکن من خیلی عجله کردم فک کن یکسال بعد هم نوبت داد و اخرم بینیمو داغون کرد بخدا خیلی پشیمونم چن نفری هم دیدم پیشش عمل کردن پشیمونن .. بیشتر زورم میاد اینه ک اصلن توجهی بدحرف بیمار نداره و میگه بهتر از این نمیشد .. من ک راضی نیسنم ازش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم حرفمو باور میکنی یا نه ولی کاری نکن ک پشیمون بشی .. بیشتر دقت کن 

اره نصف فامیلای شوهرم پیش روزی طلب عمل کردن بینیشون خیلی دراز شده نمیدونم چرا بینی ایی که قبل عمل اصلا دراز نبود بعد عمل چجوری اینقد دراز شده انگار که فنر گذاشته رو نوک بینیشون

اره نصف فامیلای شوهرم پیش روزی طلب عمل کردن بینیشون خیلی دراز شده نمیدونم چرا بینی ایی که قبل عمل اص ...

اره دقیقا نوک بینیمو دراز کرده بهش گفته بودم گرد کن گفت این نیس ک یکی بگه چ مدلی میخوام هر چی ک بصورت بیاد ما اون کارو انجام میدیم .. زیادم تغییر نکرده از روبرو و کج هم ک شده 😢

اره دقیقا نوک بینیمو دراز کرده بهش گفته بودم گرد کن گفت این نیس ک یکی بگه چ مدلی میخوام هر چی ک بصور ...

واقعا چقد اعصاب آدم خورد میشه 

میگفتی تو تشخیص میدی چی بصورت مراجعه کننده هات میاد؟؟؟

منم موندم کدوموانتخاب کنم 😪دوتادکتررفتم برگشتم☹

من خیلی روی دکتر جنابی پافشاری میکردم ولی با چیزاییکه راجب عملش خوندم میترسم بعد گفتم میرم شبیری بازم اینقد بد گفتن والا نمیدونم چیکار کنم 

من خیلی روی دکتر جنابی پافشاری میکردم ولی با چیزاییکه راجب عملش خوندم میترسم بعد گفتم میرم شبیری باز ...

سلام میدونم چندماهی ازتایپکتون گذشته اما میشه بگید عمل کردید؟؟؟؟کدوم دکترخوبه؟منم همدان میخوام عمل کنم موندم برم پیش کدوم دکتر

سلام میدونم چندماهی ازتایپکتون گذشته اما میشه بگید عمل کردید؟؟؟؟کدوم دکترخوبه؟منم همدان میخوام عمل ک ...

سلام مال منو هیچکدومشون قبول نکردن😟😟😟گفتن نه پولیپ داری نه انحراف بینی داری نه افتادگی داره بینیت نه قوز داری هیچکدوم قبول نکردن 

ولی دوستم بهم دکتر عباسی رو معرفی کرد اما وقتی عکس بینی جراحی شده ی خودشو واسم فرستاد خیلی افتضاح شده بود البته خودش راضی بودش