2777
2789
عنوان

اونایی که خیانت دیدین بیاین

138 بازدید | 8 پست

خانوما شما بعداز خیانت چیکار کردین واکنش تون چی بود

من از همه چه متنفر شدم ب شوهرم نزدیک یک هفتس محل سگ نمیدم نه خونه جمع میکنم نه غذا درست میکنم فقط دخترمو شیر میدم دیگه دخترمم نمیتونم نگه دارم همش میرم تو فکر اهنگ گوش میکنم ارایش میکنم باشگاه میرم نمیدونم چمه نمیفهمم کارام دست خودم نیس شوهرم التماسم میکنه غذا جلوم میاره لب نمیزنم حتی پتو هم شبا میندازه صبح جمع میکنه کارای خونه رو انجام میده ولی من دیگه بریدم اصلا از فکرم بیرون نمیره تو خونه موندن سختمه. 

دوستم میگه حالا که شوهرت پشیمونه دیگه ازش بگذر ب رندگت دل بده ولی نمیتونم چیکار کنم راه درست چیه 

شما چیکار کردید

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

بچه هادوستم اومده پیشم میگه شوهرم رفت حموم مراب شیک لباس پوشیدکه بره عروسی البته ب دوستم گفته؛ازخدابیخبررفته پیش زن صیغه ایش،بعدب دوستم گفته من باهاش تموم کردم اون دختره ازخدابیخیرب دوستم میزنگ صدای شوهرشومیفهمه حالاخونشم داره گریه میکنم من چیکارکنم چطوردلداریش بدم داره سکته میکنه اشغال شوهره گوشیش خاموش

تا روووت میگیرم 
بچه هادوستم اومده پیشم میگه شوهرم رفت حموم مراب شیک لباس پوشیدکه بره عروسی البته ب دوستم گفته؛ازخداب ...

بزار گریه کنه تا میتونه گریه کنه خییییییییلی بینهایت سخته

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جرئتم نداره چیزی ب شوهربگه،اخ چقدرما زنها مظلوم وبی پشتیوانیم،جفت خانواده هامیگن اون مردعیب نداره دلم کباب شدبراش

تا روووت میگیرم 

عزیزم یه کم به خودت فرصت بده درسته خیلی سخته خیلی ولی باید زمان بگذره تا خوب بشی رابطه جنسی که نبوده؟؟؟

من بیشتر از یک ماهه که از خیانت شوهرم مطلع شدم، حالم ازش بهم میخوره، نمیدونم چکار کنم.......اصلا از اون موقع رنگ دنیا برام عوض شده، سردرگمم و نمیدونم چه کنم؟ فقط می دونم باید سرپا بشم و به زندگی ادامه بدم، حالا با اون یا بی اون

عزیزم یه کم به خودت فرصت بده درسته خیلی سخته خیلی ولی باید زمان بگذره تا خوب بشی رابطه جنسی که نبوده ...

نه نبوده 

ولی نفس کشیدنم سخته برام میفعمی میزنم بیرون میگم برم خونه میام خونه بدتر میشم همش فکرمیکنم دیگه چیا بین شون بوده 

من بیشتر از یک ماهه که از خیانت شوهرم مطلع شدم، حالم ازش بهم میخوره، نمیدونم چکار کنم.......اصلا از ...

باهاش قهری به روش اوردی؟؟