2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای اونایی که از قانون جذب سر درمیارن...لطفا همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5926 بازدید | 502 پست
برا جذب ثروت من چله سوره مزمل گرفتم  وخداروشکر کردم بخاطر ثروتی,ک اده بهم عالبییییییییی بودا ...

مرسی از اینکه توی بحث مشارکت کردی و بقیه رو راهنمایی کردی که چیکار کنن😍😍😍😊

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از اینکه توی بحث مشارکت کردی و بقیه رو راهنمایی کردی که چیکار کنن😍😍😍😊

فداتشم من خیلی اعتقاد دارم بهش

چندتا شو انجام دادم

چک خارق العاده

جذب ثروت

وختم های جالب

ی ختمی بود میخوندیم با مادرم مثلاااا

هرجا میرفتیم کرایه اژانس میشد ۸تومن ۴هزارم میدادیم راضی بودن یا نمیگرفتن ازمون   پول خرد نداشتیم

یا نصف  یا تخفیف زیااااد توی هرچی میخریدیم

دیگه جوری شد مامانم تعجبکرد!!!!!!!!!!!!

گفتم واسه اون ختم وقانون جذبه عشقم

چه جوریه؟ من خیلی به پول احتیاج دارم...

ببین عزیزم سوره مزمل رو چهل روز بخون بدون وقفه ب این صورت

روز اول=ی بار

دوم =دوبار

سوم=سه بار

.

.

.روز چهلم=چهل بار

همشم شکر کن برا پول زیادی ک خدا داده بهت یگو مرسی

وتصور کن با پوله چ کارای داری میکنی...

ان شالله ب حاجتت میرسی منم دعا کن...

ببین عزیزم سوره مزمل رو چهل روز بخون بدون وقفه ب این صورت روز اول=ی بار دوم =دوبار سوم=سه بار . ...

واقعا به شما نتیجه داد؟ مامانم طفلی خیلی غصه میخوره، کاش یه پول زیاد بیاد تو زندگیمون که مشکلات مالیمون حل بشه، با خودش کلی مشکلات دیگه آورده😔😔😔😔

واقعا به شما نتیجه داد؟ مامانم طفلی خیلی غصه میخوره، کاش یه پول زیاد بیاد تو زندگیمون که مشکلات مالی ...

اره بقران تو زمانی که کار بابام  راکد بود دم عیدم بود

پول احتیاج داشتیم من خوندم

پول پارو میکردما...........

از اولش نتیجه دیدم  تا اخرش ک تموم شد..

با اعتقاد قلبی.البته