2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای اونایی که از قانون جذب سر درمیارن...لطفا همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5926 بازدید | 502 پست
بابا دوسه نفر باهمین آیدی پیدام کردن

استارتر جونم

من نمیتونم تل بیام

میشه راهنماییم کنی

ارزوم داشتن رابطه ی عاطفی موفقه همیشه تو این مسائل ناکامی میارم

کمکم کن خواهش میکنم برای جذب باید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این بخش فرشته هارو متوجه نشدم. مگه همه چیز و کارها دست خدا نیست پس چرا باید به فرشته های فرضی نامه بنویسیم؟ 

خیلی دوست دارم قانون جذب رو باور کنم ولی همش حس می کنم کارهایی که میگید و... یه جورایی خرافات به نظر میرسه... 😔 یا این که ما فقط باید به خدا توکل و تکیه کنیم و همه ی کارا دست اونه بخواد میشه نخواد نمیشه 

پس قضیه این که فلان کارو بکنی کائنات فلان می کنن چیه 

یک روز همین شخص که در بند تو افتاد... آواره ی آوره ی آواره ی من بود....!
به عرشته عشق و ازدواج اسمشم ندونی مهم نیستتو کانال kaenatt روشهاشو کامل توضیح داده

عزیزم میشه کمکم کنی من تل ندارم و نمیتونم بیام تو تل

ببین تو نامه دقیقا چی بنویسم راهنمایی میکنی 

من اصن یادم نی چی زدم چرت و پرت زدم😂ولی میترسم اخه باس*ن درس خوندن ندارم اصن کتابای انسانیم زیادههه ...

خیلی دهم انسانی اسونه خیالت راحت من مطمئنمممم تو بهترین نمره ها رو میاری

خداوکیلی هم اسونه ریاضیشو ببینی انگار ریاضی سوم دبستانه

تاریخ اسون دینی اسون عربیش متوسط رو به بالا از همه شیرین تر منطق

خیلی درس دوست داشتنی ای هست چون تو ام میخوای مث من روانشناس شی حتما خوشت میاد ازش

استارتر جونم

خانوم خوش قلب

اول اینکه میخواستم از شما و دو تا از دوستاتون @izaaa و @ساراجون79 تشکر کنم ک انقد با محبتین و جواب همه رو میدین

بعدشم اینکه من میخوام یا دوستپسر سابقم برگرده یا یه دوس پسر یا شوهر خوب پیدا کنم. الان تقریبا میدونم چیکار کنم. باید به فرشته ی عشق طرفم نامه بنویسم که دوست پسرم برگرده

یا کلا ب فرشته ی عشق ک مال همه هست نامه بنویسم تا کسی رو که نمیشناسم سر راهم بذاره.

فقط یه سوال. وقتی دارم نامه مینویسم درخواست کنم اینا رو یا بگم مرسی که پیدا شد نیمه ی گمشدم یا مرسی که فلانی برگشت؟

یه سوال دیگه 

استارتر جون من بابام خیلی بی نهایت بداخلاقه باهام و مدام با مادرم دعوا دارن 

میشه برای مسائل خونوادگی هم به فرسته ی عشق بابام نامه بنویسم یا فقط مسائل عشقی رو شامل حال میشه؟

مرسی ک جواب میدی و وقت میذاری 

من ارزوم ازدواج یا دوستی موفقه ب کدوم فرشته نامه بنویسم استاتر تو رو خدا زود بگو 

فرشته ی عشق😊

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
من این بخش فرشته هارو متوجه نشدم. مگه همه چیز و کارها دست خدا نیست پس چرا باید به فرشته های فرضی نام ...

عزیزم خدا فرشته هارو برای کمک به انسانها خلق کرده و فرشته ها واسطه هستن تا ما به خواسته هامون برسیم

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
 استارتر جونم خانوم خوش قلب اول اینکه میخواستم از شما و دو تا از دوستاتون @izaaa و @ساراجون ...

خواهش میکنم عزیزم 

وظیفمونه😊

خب برای دوست پسر قبلیت برگرده یا اینکه به کسی که دلت میخواد برسی ،همونطور ک خودت گفتی باید به فرشته ی عشقش نامه بنویسی یا اینکه اگه میخوای به فردی با ویژگی های مد نظرت برسی، باید به فرشته عشق خودت نامه بنویسی

توی نامه باید اول ازش بخوای که فردی با ویژگی های مدنظرت بهت علاقه مند بشه طوری که که خودتم دوسش داشته باشی

بعدشم دلایلی که میخوای به اون فرد برسی رو مینویسی و بعد هم از خدا و فرشته ی عشق بخاطر کمکی که بهت میکنن تشکر میکنی و در آخرهم چن تا جمله انگیزشی مربوط به خواستت رو میگی

برای اینکه دوست پسر قبلیت برگرده هم باید به فرشته ی عشقش نامه بنویسی و از فرشتش بخوای که کمکت کنه تا دوست پسرت برگرده و بعد هم دلایلی که میخوای برگرده بهش بگو و ادامه کار که مثل بقیه نامه نوشتن هاست

و درآخر هم کاری که گفته شده باید به پونزده روز با نامه ها انجام بدی😊

استارتر جونم خانوم خوش قلب اول اینکه میخواستم از شما و دو تا از دوستاتون @izaaa و @ساراجون ...

و یه چیز دیگه

سعی کن کنار خودت تصورش کنی و کارا که دوست داری کنارهم انجام بدین رو بنویسی

حتی میتونی از الان بیرون که میری برای خودت از پشت ویترینها لباس عروس انتخاب کنی😊😊 و سعی کنی خودتو کنار کسی که واقعا میخوایش با همون ویژگی های مد نظر تصور کنی