2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای اونایی که از قانون جذب سر درمیارن...لطفا همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5926 بازدید | 502 پست
چجوی نامه میدن

صفحه ی سوم و چهارم رو بخون😊

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه فرشته ای باید نامه بدیم؟؟ ازدواج و زندگی مشترک:فرشته ی زناشویی موفقیت و جورشدن کار:فرشته ی ن ...

عزیزم میگن که چیزی در مورد فرشته ها نیست ویه جور کفره چون باید هر چیو از خدا یخوایم واگه هم خواستیم کسیو واسطه کنیم اونم فقط اولیا هستن 

یه چی بگید قانع بشم

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
عزیزم میگن که چیزی در مورد فرشته ها نیست ویه جور کفره چون باید هر چیو از خدا یخوایم واگه هم خواستیم ...

منم موافقم که هرچیزی رو باید از خدا بخواین من همه چیو از خوده خدا میخوام اما واسه امتحان که میدونم جواب میگیرم واسه بار اول میخوام نامه بنویسم و فرشته هارو واسطه قرار بدم و خواستمو از خدا بخوام

یه دختر اردیبهشتی
ببین باید اول ویژگی های مد نظرتو دربارهی همسر دلخواهت بنویسی مثلا من میخوام پوستش سفید باشه قدش ۱۸ ...

فرشته عشق کیه دیگه

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم  
عزیزم اول باید فرشته ی اون چیز رو بشناسی و ی کاغذ میاری و میگی فرشته ی فلان ممنونم بابت این ک مثلا ف ...

فرشته ها روخب تو به ما بشناس 

دیگر قوی شدم  میبینم میخندم    رد می شم