2777
2789
عنوان

یه تاپیک برای اونایی که از قانون جذب سر درمیارن...لطفا همتون بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 5926 بازدید | 502 پست
درسته اما باور داشته باش که ثروت و پول بهت جذب میشه

بیشتر چیزای بدی ک به فکرم میرسه اتفاق میوفته

من میخوام برعکسش باشه 

Vazgeçmek her zaman zayıflık değildir Bazen bırakacak kadar güçlü olmaktır 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند وقت پیش از یکی از دوستانم که خوش حساب نیستن پول میخواستم..بارها این اتفاق افتاده وایشون از یاد بردن...به فرشته ایشون نامه نوشتم و ازش خواستم که بهش یادآوری بشه پول من رو بهم برگردونه..۲۴ ساعت نشده بود پیام داد و ازم شماره حساب گرفت

هرچیز که در جستن آنی،آنی
من چند وقت پیش از یکی از دوستانم که خوش حساب نیستن پول میخواستم..بارها این اتفاق افتاده وایشون از یا ...

چی فرشته ایشون؟؟ 

بیشتر چیزای بدی ک به فکرم میرسه اتفاق میوفته من میخوام برعکسش باشه 

چیزایی که نمیخوای رو بنویس و بعد جلوش برعکسش کن مثلا 

این اضافه وزن رو نمیخوام......میخوام خوش هیکل باشم 

یه دختر اردیبهشتی
دوستان توی تل گرام گروهی دارید در زمینه جذب؟کانال نه گروه 

کانالی که واس خودم باشه نه ولی چن تا کانال بهتون معرفی میکنم 

afradmosbat ....آموزش قانون جذب

zendegiyedelkhah .....زندگی دلخواه من

ahura_charkhtab.....راز ( اهورا چرختاب)

این سه تا کانالی هست که دارمش

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
بچه ها کمکم کنین ب اونی ک دوسش دارم برسم من نمیدونم چجوری جذبش کنم لطفا یکی دقیق بهم بگه مرسی

بهتره که در این مورد نخوای که شخص خاصی رو جذب کنی بلکه از خدا بخوای عشق الهیت رو سر راهت قرار بده یعنی اون چیزی که به صلاحت هستش ...هر چی‌مد نظرته و دوست داری بنویس روی کاغد و از خدا بخواه

هرچیز که در جستن آنی،آنی
چیزایی که نمیخوای رو بنویس و بعد جلوش برعکسش کن مثلا  این اضافه وزن رو نمیخوام......میخوام خوش ...

هرچن تا باشه فرق نمیکنه؟ 

بعدش

کانال زیاد دارم دوستم گروه میخوام 

خودمم گروه میخوام

یکی یه گروه بزنه بریزیم تو گروه😂

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍