خب اره البته من نامزدم و یه جای دیگه درس میخونم بله رفتم
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
من خانوادم شهرستانن من تهرانن ما دعوامون شد بابام اومده ببینه چیه شوهرمم خیلی چشم چرونه منم از ترسم که از یکی خوشش بیاد منو ول کنه نمیرم دیدن خانوادم نمی دونم چیکار کنم
من به خاطره شوهرم هیچ وقت نرفتم خانوادمو ببینم اما اون همیشه بغل مامانشه چون هیچ وقت نرفتم ببینمشون الان هر وقت دعوامون میشه میگم میزارم میرم مسخرم میکنه منم میگم بزار الان بابام اینجاست برم ۴روز بمونم بلکه آدم بشه