2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین یه دقیقه🙏🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست
25ام

منم همینطور ⁦☺️⁩

چند روز دیگه مونده تا پریود 

ولی فکر نکنم باردار باشم همش منفیه 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایسا ناامیدنشو استرس حرفای منفیم نداریم گیر این ماهم نشد وقت زیاد داریم  

ما امید نیستم پوست کلفت شدم دیگه خواهر😄🌷

انقدر بی بی چکم مثبت شده تو این دو سال بعد پریود شدم 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
ما امید نیستم پوست کلفت شدم دیگه خواهر😄🌷 انقدر بی بی چکم مثبت شده تو این دو سال بعد پریود شدم&nbs ...

من اصلا بی بی مثبت ندیدم دوماه پیشت یه بار گذاشتم قشنگ خط افتاد واضح بود انقدر خوشحال شدم شوهر پاش از روی زمین کنده شده بود داشیم تواسمون پرواز میکردیم رفتم از دادم منفی بود شوهر گفت خدا میخواسته یه بار بی بی مثبتو ببینی بعد بمیری ناکام از دنیا نری

من اصلا بی بی مثبت ندیدم دوماه پیشت یه بار گذاشتم قشنگ خط افتاد واضح بود انقدر خوشحال شدم شوهر پاش ا ...

عزیزممممم 

خدارو مارو سورپرایز می‌کنه 

آزمايش چي داديد؟

تست مخاط دهانه رحم که گفتن رحمتون خشک دارو دادن بهم

تست مخاط دهانه رحم که گفتن رحمتون خشک دارو دادن بهم

ترشح قهوه ايي بخاطر آزمايش هست 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك