2777
2789
عنوان

نی نی ام زردی اش طول کشید میترسم

70 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

روز سوم تولد دخترم ازش آزمایش گرفتیم زردی ۱۴ بود دستگاه اوردیم خونه بعد دو روز شد ۱۲ بعدش باز شد ۴ دکتر گفت خوبه دیگه دستگاه نمیخواد 

الان ۲۴ روزشه هنوز زرده من همش میترسم رفتم دکتر گفت نگران نباش طول میکشه بره ولی بعضی وقتا زیاد زرد میشه شما تجربه طول کشیدن زردی دارین؟ 

دستگاه تاثیر نداره عزیزم ببرش دکتر حتما حتما 

من دخترم چهل روز زردی داشت با قرص فنوباربیتال خوب شد متخصص تجویز کرد نصف قرص با شیر خودم حل میکردم بهش میدادم سه روزه خوب شد ببرش دکتر

اره عزیزم پسرمنم تابیست روزگیش داشت بعدش هم تا مدت ها طول کشید که زردیش کاملا خوب بشه مخصوصا زردی چشماش خیلی دیر خوب شد من که هردقعه دکتر بررم دکتر گفت زردیش خیلی کمه وجای نگرانی نیست اگه الانم دخترتون زردیش کمه نگران نباشید ولی بازم دکترببینه بهتره

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستگاه تاثیر نداره عزیزم ببرش دکتر حتما حتما  من دخترم چهل روز زردی داشت با قرص فنوباربیتال خو ...

منم پسرم این قرصودادم ولی یه هاله ای اززردی میمونه که خیلی دیر خوب میشه 

اره عزیزم پسرمنم تابیست روزگیش داشت بعدش هم تا مدت ها طول کشید که زردیش کاملا خوب بشه مخصوصا زردی چش ...

بردمش شوهرم‌ میگه تو بیخودی همش نگرانی استرس میگیرم میبینم زرده 

بردمش شوهرم‌ میگه تو بیخودی همش نگرانی استرس میگیرم میبینم زرده 

پس مثل خودمی منم تاچهلم پسرم که زردیش کلا خوب شد پنج شش بار بردم دکتر عزیزم نگرانیت رو درک میکنم منم مثل توبودم ولی اگه زردیش خفیف وخیلی جزیی باشه نگران نباش دیگه تا چهل روزگیش خوب خوب میشه