2777
2789

عزیزان سلام.

دوستان کسی اطلاع از روال کتر داره که اگه سر تاریخ تخلیه صاحب خونه پول نده چیکار کنم؟

روزی ۳۰۰ هزارتومان هم تو قرار داد جریمه نوشته برای تاخیر که پول نده.

لطفا کمککککک

نترسم که با دیگری خوکنی◾◾تو با من چه کردی که با او کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یه دوست بامعرفت گزارشhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2553913/سلام-اجی-گلم-میشه-بیاین-نظرتون-مهمه-برام?postId=83796825

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
اول باید تخلیه کنی. بعد بری حل اختلاف 

ممنون عزیزم، بعد قرار داد با کد رهگیری میخواد یا این قراردادهای مرسوم بنگاه ها هم قبوله؟ میدونید اینو؟

ممنون عزیزم، بعد قرار داد با کد رهگیری میخواد یا این قراردادهای مرسوم بنگاه ها هم قبوله؟ میدونید این ...

ببین چیزی ک نوشتید و ب امضای دوتا ششاهد رسیده برای قانون مورد قبوله! فقط ب هیچ عنوان اجاره نامه تونو گم و گور نکنید و ب صاحب خونه هم ندید! 

به صاحبخونه بگو من میخوام برم حل اختلاف شکایت کنم اونجا هرچی هزینه کنم و اخرش شما مقصری باید هزینه اونجا رو هم بدی! پس همین الان بذار بین خودمون حل بشه و کار ب شکایت و هزینه مضاف برای شما نکشه! 

ببین چیزی ک نوشتید و ب امضای دوتا ششاهد رسیده برای قانون مورد قبوله! فقط ب هیچ عنوان اجاره نامه تونو ...

اهان ممنون پس اوکیه قراردادمون،