2777
2789
وای راست میگینننننن تا کی ترشحات قهوه ای میومد؟؟؟

شايد بارداري.براي منم همينطور بود.يك هفته ده روزي فكر كنم لكه بيني داشتم

#نه_به_كودك_همسري #نه_به_خشونت_خانگي #نه_به_آزارجنسي #نه_به_آزارحيوانات
تا۳روز

سه روز که خوبه مال من امروز چهار روز قبلشم یک روز اومد قطع شد بعد چهار روز 

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من انقدر اب انار البالو خوردم این چند روز جیگرم حال میومد نگو سرد بوده

من تازه عروسم  ۳ ماهه یک هفته مونده به پری و ۱۰ روز به پری  لک قهوه ای میبینم  میل جنسیمم اومده زیر صفر 

سردی هست

شايد بارداري.براي منم همينطور بود.يك هفته ده روزي فكر كنم لكه بيني داشتم

یعنی میشه 😭😭😭ای خدا 

ای کاش حرفتون درست باشه در مورد من دوسال منتظرم

عزیز دل مادر ...کنجد من ...منتظرتم بیای خونمو روشن کنی ...بسه انتظار🌷🙏...برای شادی روح پدرم صلوات می‌فرستید ؟؟؟ناغافل رفت و خیلی زود .....برای شفای برادرم که جوان هست هم صلوات می‌فرستید 😢🙏🙏🙏🙏
خوب دلیلش چیه

برا من گفت رحمت سرده. البته من پریودیم کاملا منظمه. این خیلی مهمه. ییه چند تا سول پرسید شکممو دست زدو معاینه کرد بعد یه عرق داد. خوردم خوب شدم. ولی بعد یکی دو ماه برگشت. بعد از تحقیقات بسیار فهمیدم مال حموم‌رقتن تو پریودیه. چون من روزای اول حتما میرفتم. الان به زور کنترل میکنم ۳ روز اول نمیرم.بعدش میزم.

اگررفتی دکتر میشه ب من بگی مشکلت چی بود 

نرفتم میگم بزار تا پریودم ببینم چه جوریه اگر ماه بعد بازم تکرار شد میرم

برا من گفت رحمت سرده. البته من پریودیم کاملا منظمه. این خیلی مهمه. ییه چند تا سول پرسید شکممو دست زد ...

حموم نمیرم اتفاقا ولی سردی زیاد خوردم گوجه سبز و اینا این چند روزم انقدر ای میوه های ترش خوردم 

یعنی میشه 😭😭😭ای خدا  ای کاش حرفتون درست باشه در مورد من دوسال منتظرم

منم ترشح قهوای داشتم بارداربودم اما یادم نیست چندوقت تا پریود داشتم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  
منم ترشح قهوای داشتم بارداربودم اما یادم نیست چندوقت تا پریود داشتم

توکل به خدا 🙏🙏💚💚💚💚💚

دوستان با عرض پوزش من این ماه پریود نشدم و در طول یه ماه هم دوبار لک بینی قهوه ای داشتم یعنی من حاملم!!😨😨😨

هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد      وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد
همیشه همینجور بودی؟ من چند ساله اینطوریم.

نه این اولین ماه 

توکل به خدا 🙏🙏💚💚💚💚💚

یکم صبر کن شاید حامله باشی گرمیجات نخورررر

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد