2777
2789
عنوان

توروخدا یه لحظه بیاین

224 بازدید | 15 پست

پسرم 9 ماهشه.الان تو مدفوعش خون بود.یعنی علتش چی میتونه باشه؟

امروز صبح یه کم نون و کره دادم بهش و بعدش یه درجه اب هندونه.

یعنی اسهال خونی شده؟

خانوما میدونم باید دکتر برم.میخوام برای عصر نوبت بگیرم.ولی تجربیاتتون رو در اختیارم بزارید.اولین باره اینجوری میشه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

عزیزم واسه بچه ها رو نمیدونم ولی واسه آدم بزرگا پیش میاد تو مدفوعشون خون باشه به دلایل مختلف. بعضیا خطرناکه و بعضیا بی خطر

دکتر تشخیص میده

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بنظرم چیزی نیست و بخاطر آب هندونه بوده.....اگه تاحالا هندونه بهش ندادی و اولین بارشه امکان داره از اون باشه...چون منم بار اول ب پسرم هندونه دادم تو ادرارش خون بود....

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه تون به لبنیات گاوی الرژی داره چون کره دادید این مدلی شده خوب میشه 

عروس ماهم خودش محصولات گاوی نخورد هرچیزی که محصولات گاوی بود حتی بیسکوییت که شیرش رونده به بچه وبعد یه مدت خوب شد دخترش

سلام عزیزم. من پزشکم. نگران نباش. ممکنه بخاطر آب هندونه باشه که رنگ قرمز دیدی و خون نباشه. اگر یبوست داره ممکنه بخاطر اون یکم خراش ایجاد کرده و خون دیدی. اگر حساسیت به پروتئین گاوی داره خب کره بهش دادی شاید بخاطر اینه. 

اگر حالش خوبه و تب، دل درد، بی قراری، اسهال و استفراغ نداره جای نگرانی نیست. 

بچه تون به لبنیات گاوی الرژی داره چون کره دادید این مدلی شده خوب میشه  عروس ماهم خودش محصولات ...

اخه ماست میخوره .چیزیش نمیشه

سلام عزیزم. من پزشکم. نگران نباش. ممکنه بخاطر آب هندونه باشه که رنگ قرمز دیدی و خون نباشه. اگر یبوست ...

سلام.مدفوعش شله.اب هندونه رو صاف کردم بهش دادم.خون بود.رنگ هندونه نیست.نه تب نه دلدرد نه بیقراری.هیچکدوم رو نداره.

سلام.مدفوعش شله.اب هندونه رو صاف کردم بهش دادم.خون بود.رنگ هندونه نیست.نه تب نه دلدرد نه بیقراری.هیچ ...

سلام عزیزم من تاپیک های قبل بارداری تو هم خوندم  فک کنم واسه اینکه نی نی پسر باشه کارایی کردی میشه به منم بگی؟سن خودتو و شوهرت چقدره؟

سلام عزیزم من تاپیک های قبل بارداری تو هم خوندم  فک کنم واسه اینکه نی نی پسر باشه کارایی کردی م ...

سلام. زیاد توت فرنگی و موز و انار و ذرت خوردم.حالا دیگه نمیدونم کدومش موثر بوده😃😃.البته شک دارم که اصلا به رژیم غذایی بستگی داشته باشه.برای تقویت تخمدان ها از روز اول پریودی هر روز ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم.و هفته ای یه ویتامین ای خودم و شوهرم خوردیم.موقع بارداری 31 سالم بود و شوهرم36