helenaheli مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 186 عنوان کرمانی های گل بیایید 1562 بازدید | 3 پست سلام به خانومی کرمانی عزیزتوی کرمان متخصص خوب گوارش که ازشم راضی باشید سراغ دارید؟ دکتر لهسایی و صدیف درویش چطورن؟ اگه کسی بهتر میشناسین واقعا بگید؛ برای همسرم میخوام. ممنونم 1398/03/22 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emanda2 عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 763 سلام عزیزم،دکتر زاهدی و دکتر نادیه بنی اسدی خوبن،دکتر لهسایی هم میگن خوبه،دکتر زاهدی کارش فوق العادس خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)
helenaheli مدیر استارتر عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 186 سلام عزیزم،دکتر زاهدی و دکتر نادیه بنی اسدی خوبن،دکتر لهسایی هم میگن خوبه،دکتر زاهدی کارش فوق العادس ممنونم گلم آدرس دکتر زاهدی و شمارشونو میدونی؟
emanda2 عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 763 ممنونم گلم آدرس دکتر زاهدی و شمارشونو میدونی؟ خواهش میکنم،من چندسال پیش رفتم و اصلا یادم نیس چونکه حالم خیلی بد بود،توی نت سرچ کنین یا توی تقویم حدیث کرمان شماره تلفن حتما هست خدایا هزاران بار شکرت،برای نی نی های توی راه و تموم چشم انتظار های نی نی(اللهم صل علی محمد وال محمد)