2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 19 پست
@نی_نی_یار_3     بجاییکه لایک میکنی لطفا همشو حذف کم

لینک بده بهش از طریق پیام تو خصوصی 😐

ای کسانی که😌یک کلمه رودوبار تکرار میکنید........      مثلا:پشه مشه .کفتر مفتر😆هنگامی که باکلماتی چون 😌شیرینی،چمدون وقمه😌مواجه میشوید چه میکنید😂😂😂😂هواستون به منه یا دارید تکرار میکنید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
امکان حذف تمام تاپیک ها وجود نداره میتونم کاربریتونو ببندم دسترسی به لیست تاپیک هاتون بسته بشه یا رو ...

نی نی یار مهربونم خصوصی پیام فرستادم لطفا چک کنید ممنونم🌹🤗

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینک بده بهش از طریق پیام تو خصوصی 😐

منکه بلد نیستم😐😑

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …
منکه بلد نیستم😐😑

کاری نداره رو تاپیکت نگه داری نوشته میاد کپی پیوند بزن روش برو تتو پیام بده بهش

ای کسانی که😌یک کلمه رودوبار تکرار میکنید........      مثلا:پشه مشه .کفتر مفتر😆هنگامی که باکلماتی چون 😌شیرینی،چمدون وقمه😌مواجه میشوید چه میکنید😂😂😂😂هواستون به منه یا دارید تکرار میکنید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
کاری نداره رو تاپیکت نگه داری نوشته میاد کپی پیوند بزن روش برو تتو پیام بده بهش

مرسی

💋                                                  ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗.                                                💟‏برماگذشت نیک‌ وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖.                                              💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤                                                                     💘دست خالی‌ که نمی‌شود به پیشواز خاطره رفت !  من هم وقتی‌ چمدانم پر از گریه شد  راه می‌‌افتم …