2777
2789
عنوان

تجربه کلاهبرداری اینترنتی

1321 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها اگه کسی تو فضای مجازی ازتون کلاهبرداری کرده بیاین تعریف کنین بقیه استفاده کنن.کلاه سرشون نره

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم یه مدت دوربین نقشه برداری میفروخت

یه بار یکی زنگ زد بهش گفت پولو میریزم بعد برام بفرستید

کشیدش جلوی عابربانک

گفت این شماره رو وارد کن. حالا اینو بزن و...

منتها شوهرم چون خودش وارده به سیستمهای بانکی و نتی، فهمید کلاهبرداریه و میخوان حسابشو خالی کنن

فوری زنگ زد به پلیس

یارو رو هم پشت خط معطل کرد تا ردشو بگیرن

اونوقت من چون ندیده بودم از این چیزا، هی میگفتم وای نکن. بیچاره مردم رو میگی دزد. کی گفته دزده. مگه چی گفته. حتما اشتباه میکنی

البته واقعا یارو دزد بود. فهمید شوهرم فهمیده کلا خطشو خاموش کرد

بعدا تو تی وی هم گفتن با این شگرد سر خیلیا کلاه رفته

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

سلام شما از این محلول سر که تو تاپیک کم پشتی مو گفتن استفاده کردین (همین روغن نارگیل و زیتون و حنا)اثر داشت ؟

اثرش موقت بود یا الان هم خوب مونده موهاتون

یا کسی سراغ ندارین خوب شده باشه و اثرش هم مونده باشه

ببخشید مزاحم شدم 

من تجربه خرید از پیچ ایستاگرامی دارم که نماد الکترونیک داشت
ازم کلاهبرداری کرد
نماد الکترونیک اصلا اصلا و اصلا معتبر نیست
سه بار به فروشنده تذکر داد که پولم رو پس بده فروشنده هم گفت پس نمی دم
هیچی حتی ازش امتیاز منفی هم کسر نکرد
فقط یه پولی میگرن و مجوز نماد الکترونیک می دن

مااز دیوار زخم خوردیم یبارهمسرم  ی ماشینی باقیمت خیلی مناسب دید یارو هم هی میگفت بیعانه بده برای تو همسرم رفت دویست هزار ربخت خداروشکر ک بیشتر نربخت فرداش یارو گوشیشو خانوش کرد ادرسم الکی بود دقیق نبود😕🤐

مااز دیوار زخم خوردیم یبارهمسرم  ی ماشینی باقیمت خیلی مناسب دید یارو هم هی میگفت بیعانه بده برا ...

ما هم دنبال ماشین بودیم یدونه اینطوری به پستمون خورد بعد طرف گفت من از خارج اومدم زعفرانیه آدرس داد واسه پراید هاچ بک شوهرم هول شده بود سریع شماره کارت گرفت بیعانه بریزه گفتم آخه آدم عاقل کی از آمریکا میاد واسه فروش پراید اون موقع مثلا 25 بود دیگه نذاشتم پول بزنه شمارشو دادیم دوستش بزنگه بپرسه ببینیم به اونم میگه پول بزن دیدیم کلا خاموش کرد فکر کرده بود شوهرم الان پول میزنه نمیدونست یه کارآگاه تو خونه داره😁😎