2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😔😔😔😔 جمله ی هر ماه من بعد عقب انداختن و ازمایش دادن😔😔😔😔😔😔😔😔😔

❤من به این که خدا دعاهای شماهارو قبول میکنه شکی ندارم❤لطفا برای مادر شدن منم دعا کنید 😔  ب امید اون روزی که تیکربارداریمو بزنم☹☹☹
چتد وقت عقب می اندازی؟

گاهی ک قرص میخوردم ۱۰ ۱۵ ۲۰ روزم عقب انداختم در حالت عادی ۶ روز جلو میندازم اما قرص با بدنم اینجوری میکنه عقب میندازه

❤من به این که خدا دعاهای شماهارو قبول میکنه شکی ندارم❤لطفا برای مادر شدن منم دعا کنید 😔  ب امید اون روزی که تیکربارداریمو بزنم☹☹☹
گاهی ک قرص میخوردم ۱۰ ۱۵ ۲۰ روزم عقب انداختم در حالت عادی ۶ روز جلو میندازم اما قرص با بدنم اینجوری ...

من ماه اول اقدام بودم

قبلشم پریودم منطم بود

الان یکهفتس عقب انداختم خیلی طولانی شده

ازمایشمم منفی دلیلش نمی دونم چیه

من ماه اول اقدام بودم قبلشم پریودم منطم بود الان یکهفتس عقب انداختم خیلی طولانی شده ازمایشمم منفی ...

من ۲ ساااله اقدامم

من ماه اول اقدام بودم قبلشم پریودم منطم بود الان یکهفتس عقب انداختم خیلی طولانی شده ازمایشمم منفی ...

وقتی که اقدام میکنی عادیه عقب وجلو میندازی منم همینطوری شدم از وقتی اقدامم بعداز دوسال فهمیدم تنبلی تخمدان دارم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 
وااا  از کجا فهمیدی تنبلی داری؟

رفتم سونو واژینال به نظر من همین الان برو دکتر بگو یه ساله حامله نشدم یه سونو واژینال بده که خدانکرده تنبلی تخمدان نداشته باشی بعدش با خیال راحت اقدام کن

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. 

منم بعد از اقدام جلو عقب شدم در صورتیکه همیشه منظم بودم بعد از هشت ماه باردار شدم