2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا که خیلی مسخره اس

‌ . نه پسر من که میخ میشه مخصوصا اون که میگه. دختر خوب   ناز و عزیزم م پسر خوب و ترو تمیزم.لالایی ترکمنیش خیلی ترسناکه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

من اون لالایی که جواد عزتی تو فیلم دردسرهای عظیم برا بچه میخوند رو دوست دارم! 😍

البتهدنمیدونم خودم بخونم چجوری میشه. 😣

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

چند تا کتاب هم هست قیمتی هم نذا ه دونه ای دو تومن سه تومن.لالایی های کوتاه تو لوازم التحریر یا و سوپر مارکتی ها هست 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
خوب متنشو بزارین

لالا لالا گل مادر       خدا باشد تو را یاور 

لالا لالا گل نازم        تو هستی مرغ پروازم 

خدای مهربان داری   عزیزه پرتوان داری

خدای خوبه زیبایی   رفیقت وقت تنهایی 

خدای قمری و بلبل   خدای سوسن و سنبل 

خدای یاره بی یاران*خدای دسته بی دستان

خداوند زمینی ها    خدای آسمانیها 

لالا لالا لالایی     لالایی لا لالایی

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
یادمون بده

نوشتم عزیزم بیا بخون

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

لالالالا گل کاشی

یه خونه تویه نقاشی 

لالالالا گل پسته

بابات باره سفر بسته

لالالالاگل سوسن

نخای رنگیو سوزن

لالالالا گل مهتاب

میکشم عکستا رو اب

تونت بزن لالایی خوندن جواد عزتی دودیقس میاره برات قشنگ میخونه

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

لالالالا شکوفه گلابی ...ببندچشم هاتو تا آروم بخوابی

لالا لالا جوونه هــــــای پونه...دوباره قرص ماه تو آسمونه

بخواب تا کلی خواب خوب ببینی‌...توباغ قصه ها آلو بچینی

بری به سرزمین آبنباتی....بری به خونه های شکلاتی

لالا لالا شب اومده دوباره...ستاره آی ستاره آی ستاره

لالا لالا گل یاسی و شب بو...برو به خواب ناز عشق کوچولو

یه جایی که نه سوزه و نه سرماست...یه جا که مثل چشم های تو زیباست

بری و شهـــر رویا رو ببیـــــــنی...سر سفره با خرگوش ها بشینی

بری رو بال اسب های پرنده...به شهر کوچک بازی و خنده

بری به دره ی رنگین کمون ها....به قصر گم شده تو آسمون ها

لالالالا بخواب فرشته ناز...که خورشید پشت کوه ها گم شده باز

لالا لالا گل بنفـــــش و آبـــــــی....ببندچشم هاتو تا آروم بخوابی