2777
2789
عنوان

خانومای شاغل بیان کارتون دارم

407 بازدید | 40 پست

سلام خانوما  شمایی که شاغلییدوکارمیکنید همسراتون بهتون پول توجیبی میدن؟؟؟؟؟ واین که تومخارج زندگی به همسری کمک میکنید اگه میکنید مثلا در چه مواردی؟همسراتون چشم ندارن به حقوقتون؟

باهم درمیاریم باهم خرج میکنیم هرچیزی هم داریم نصف نصف به نام هردوتامونه.

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ازاول پول من و تو نداشتیم..منم پولمو خرج کردم عوضش نصف خونه رو زد به نامم..ی ماشین هم خرید..تمام پولمو خرج میکنم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من شاغل هستم.ولی انقدر حساب من و شوهرم یکی هست که اصلا با هم این حرفا رو نداریم.کارت جفتمون دم دست هست و هر وقت هر کدوم بخوایم هر کارتی و بر میداریم.هیچ وقت هم نشده حساب کشی کنیم و پول من و پول تو بگیم.خداروشکر زندگیمونم شیرینه

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

تواین وضعیت اقتصادی واینکه شاغلین شما،پول توجیبی چیه دیگه؟🤔

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بله ادعا میکنن که چشم ندارن ولی واسه قرون به قرونش نقشه میکشن حتی اونایی که میگن پس انداز کن میخان واسه روز مبادا باشه فقط درصورتی میشه فهمید چشم دارن یانه که پولو خرج خانواده خودت کنی بعد واکنشش کاملا مشخص میکنه نظرش چیه

نه من بهش هر ماه یه کمکی میدم اما تمام خرجا با اونه..

البته حقوق من در مقابل این همه خرچ و گرنی هیچی نمیشه که البته از ماهه دیگه هم ندارم چون میرم مرخصی زایمان تا نه ماه

دخترم تمام زندگی من

پول تو جیبی نمیده یعنی خودم نمیگیرم 

تو مخارج هم وقتی میرم بیرون خرید انجام میدم از حساب خودم مثلا یه چیزی احتیاج داشته باشم شوهرم نباشه خودم میرم فروشگاه در کنارش چیزای دیگه هم میخرم

اما وقتی باهمیم خودش خرج میکنه و خریدای لباسام و .... چون همیشه باهم میریم اون حساب میکنه البته منم لباسای اونو بعضی وقتا حساب میکنم

در مورد چشم داشتن هم باید بگم اصلا حتی بعضی وقتا از این رفتارش عصبی میشم میگم ما با هم کار میکنیم باید با هم به اهدافمون برسیم میگه نه تو هرکار دوست داری با درامدت انجام بده 

این رفتارش اصلا خوب نیست و بیشتر مواقع راجبش بحث میکنیم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

ما که هر چی داریم جفتمون مشترکه، وسط ماه کل پول ها خرج شده و ته همه کارتا آب خورده و نیمه دوم ماه در فقیرانه ترین وضع ممکن به سر میبریم. 

ول خرج هم اصلا نیستیم، متاسفانه مخارج واقعا بالا و سرسام اوره دیگه همه میدونین.