2777
2789
عنوان

شوهر رفیق باز😭😭😭😭

316 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها به نظرتون چیکار کنم شوهرم کمتر رفیق بازی کنه اگه من ازش پول بخام میگه ندارم ولی همیشه واسه اونا خرج میکنه پریروز بهش زنگ زدم گفت ناهار میرم سلف دانشگاه منم چقد براش غصه خوردم که غذای درست حسابی نمیخوره الان ازتو جیبش رسید رستوران پیدا کردم واسه همون روز

دلتم نسوزه

بريد بيرون بگو واي هوس اينو كردم هوس اونو كردم

بگو عزيزم اين ماه ميخوام برم باشگاه

بگو ميخوام لباس بخرم

لباس ندارم

حتي اگه داري هم بگو ندارم

اينقدر بگو تا اخرش بخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکلی با اینکه بادوستاش بیرون بره ندارم ولی یمدته اوضاع کارش بهم ریخته وحتی خرجی خونه روهم من میدم تواین اوضاع وقتی به من هزارتومن نمیده ولی راحت واسه اونا خرج میکنه حس میکنم داره ازم سوءاستفاده میکنه

دلتم نسوزه بريد بيرون بگو واي هوس اينو كردم هوس اونو كردم بگو عزيزم اين ماه ميخوام برم باشگاه بگو ...

میگه خودت که میدونی ندارم کلا مظلوم بازی درمیاره 

یاد این جوکه افتادم😐😐

سلامتی اون بچه ای که وقتی رفت سر یخچال و دید هیچی توش نیس یه نگاه به مادرش کرد و دید چشمای مادرش پراز اشکه و سرش پایینه..

با دستای کوچیکش اشک مادرشو پاک کرد و گفت:

یعنی "ر.ی.دی" با این شوهر پیدا کردنت!!!😒😒😕😂
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
یاد این جوکه افتادم😐😐 سلامتی اون بچه ای که وقتی رفت سر یخچال و دید هیچی توش نیس یه نگاه به ماد ...

اونموقع که اومد خواستگاری من ادعای پولداری داشت 😭😭😭😭

بزن از وسط 2 نصفش کن

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
اونموقع که اومد خواستگاری من ادعای پولداری داشت 😭😭😭😭

گول خوردی خواهر بگو پول بده منم میخوام برا رفیقام خرج کنم😡😐😐😐

میگه خودت که میدونی ندارم کلا مظلوم بازی درمیاره 

نه عادت كرده به اين كار

عادتشو ترك بده

با سياست ازش بگير

خرج خودت كن فقط

خوشگل كن

خرج خوشگليه زنش بشه خيلي بهتره تا خرج خندق بلاي دوستاش

خیلی سخته شوهرت رفیق باز باشه، بمیرم برا دلت عزیزم بهش بگو اگه تو میخای با دوستات بری بیرون منم میرم ، شوهر من اولای نامزدیمون زنگ زد گف میخایم بریم شمال منم خوشحال شدم گفتم کی گف امروز میرم مجردی، گفتم منم میرم با دوستام اونم گف بیخود کردی،منم گوشیو قط کردم بهش پیام دادم اگه رفتی دیگه اسم منو نیار،نرفت و بعده اون دور همه دوستاشو خط کشید 

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
نه عادت كرده به اين كار عادتشو ترك بده با سياست ازش بگير خرج خودت كن فقط خوشگل كن خرج خوشگليه ز ...

ن اصن بخ روش نيار

بي سياست بازي در نيار

با سياست ازش بگير برا خودت پس انداز كن