2777
2789
عنوان

آی وی اف با ذخیره کم تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 2087 بازدید | 69 پست
کرج هستم ولی چنتا دوست دارم اونام مشکل منو دارن  میشه اگه لیست شاکرداشو داری بهم بدین  س ...

عزیزم شما چیکارا کردین برای درمان

اگه تجربه ایی دارین بگین

ممنون

کدوم شهری؟خودت تهیه نکن..برو پیش یکی از شاگردای استاد تبریزیان ویزیت شو..اون خودش بهت میده

عزیزم شما ذخیرت خیلی خوبه

حتما طبیعی باردار میشی

فقط باید روی کیفیت تخمکات کار کنی

ورزش تغذیه

حتما حتما حتما درست میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه راه رفتم ولی نتیجه ای نداشته 

میشه توضیح بدین لطفا

منم تازه متوجه داستانم شدم گیج و‌ گنگم

سنمم بالاست موندم چیکار کنم

شما ذخیرتون چنده؟ آی وی اف کردین؟

انشالله که جواب مثبت میگیری خواهش میکنم اگه تجربه خاصی به دست آوردی بیا اینجا بگو من واقعا سر دو ر ...

عزیزم نگران نباش با آمپول و دارو تخمکهات رو زیاد میکنن و خوبهاشو برمیدارن...اسپرم همسرت رو هم همینطور....انشاالله نتیجه میگیری

فقط بعد از انتقال تا دوهفته استراحت مطلق باش و به خودت برس تا نتیجه آزمایشت انشاالله مثبت بشه

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
عزیزم نگران نباش با آمپول و دارو تخمکهات رو زیاد میکنن و خوبهاشو برمیدارن...اسپرم همسرت رو هم همینطو ...

ممنون

امیدوارم

خدا بهت سلامتی و سعادت بده انشالله 

کرج هستم ولی چنتا دوست دارم اونام مشکل منو دارن  میشه اگه لیست شاکرداشو داری بهم بدین  س ...

عزیزم شا تهران هم میتونی بیای..من پیش نماینده تهران محمد منصوری میخوان برم..تو ت ل گ رام هم جوابتو میده..

mohammad_mansooriy@

لا حول ولا قوته الا بالله......