2777
2789

تو خونه بابام هيچي كم ندارم 

ولي واقعا دلم ميخواد ازدواج كنم برم سر خونه و زندگيم 

همش به اين فكر ميكنم اگه يه مورد خوب و اونجور ك دلم ميخواد پيدا نكنه چي

يا اصلا ازدواج نكنم و بمونم تو خونهه همينجورر 

تا اخر عمرم 😕

شرايط مستقل زندگي كردنم ندارم 

وضع ماليمون خوبه 

قيافمم معمولي و خوبه

ولي نميدونم چرا خاستگار ندارم 😑

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار نمیری ؟ دانشجو نیستی؟ من تایمی که دانشجو بودم خواستگار داشتم و تایمی که سرکار بودم وقتی تو خونه باشی خواستگار از کجا میخواد باهات اشنا بشه

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
به نظرم مامانت باید قصد کنه عروست کنه سه سوته عروس شدی رفته الان همه خواستگارا میپیچونه میگه دخترم ...

دقیقا این منم هرجورم بهش میگم قبول نمیکنه😕اگر بدونی چ موردهاییو پرونده بعد طرف رفته با کی ازدواج کرده😓خدایا منو بکش😂😂😩😂

به نظرم مامانت باید قصد کنه عروست کنه سه سوته عروس شدی رفته الان همه خواستگارا میپیچونه میگه دخترم ...

نه اين مدلي نيس تا پارسال پيارسال دانشجو بودم اره ولي الان نه

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️