2789
عنوان

بیاید میخوام‌بترسونمتون😈دُنت کام باردارا😈

| مشاهده متن کامل بحث + 16806 بازدید | 1134 پست
اون لابد عادت کرده یکی دیگه هم میگفت جن ها تو خونشون بودن و همیشه بهش کمک میکردن مثلا می‌دیده همه ظ ...

بابا بیخیاااال مگ میشهههه اینا خیلی فانتزی بنظر میاد

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گمشو# 😂😂 نمیترسم اصنننن

😈🤣

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
صبح خوندم😅😅😅 من خیلی آدم ترسوییم یبار خونه پدرشوهرم بختک افتاد روم دیگه میترسم تنها توی اتاق با ...

منم ترسوام ولی مرض دارم هی خودم خودمو میترسونم

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

یکی از خاله هام خیلی اهل بابا زار بود... بابازار تو گویش محلی بندرعباس به کسی میگن ک خودش جن داره

مثلا بچش مریض میشد اگه با دارو خوب نمیشد می‌برد پیش بابازار

یه بار دخترش نزدیک یک ماه مریض بوده و می‌بردش پیش بابازار

دخترخالم میگفت یه پتو انداخت رو سرش و من و اون زیر پتو بودیم ک یهو دیدم مرده شبیه گربه شد دستاش پاهاش شبیه گربه بود... دیگه انقد جیغ زده بود و بابازار گفته بود هیچیش نیست

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
صبح خوندم😅😅😅 من خیلی آدم ترسوییم یبار خونه پدرشوهرم بختک افتاد روم دیگه میترسم تنها توی اتاق با ...

بختک ترسناکه

چه حسی داره؟

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
بابا بیخیاااال مگ میشهههه اینا خیلی فانتزی بنظر میاد

همه اینا واسه من فانتزیه

از وقتی فهمیدم خونه خالم چ اتفاقاتی افتاده میگم هیچ چی بعید نیست

خانه ام را خراب میخواهی؟ 
خیییییلی افتضاحه احساس میکردم یکی داره میاد روم سیاااه بود دیگه نفسم نمیومد

اه منم خیلی شنیدم انقدم میترسم