2777
2789
عنوان

خانومایی که تنبلی دارن....

73 بازدید | 8 پست

من تنبلی دارم واین ماه لترو زول خوردم وسه روز از موعدم گذشته برم آز بدم؟دیروز بی بی زدم منفی شد!در ضمن کیت که میذاشتم ۱۴ خرداد پر رنگ شد ینی درست ۴ روز به موعدم ینی دوره هام تغییر کرده

دختری هستم که هیچ گاه روزگار بر وفق مرادش نرفت و ...

برو ازمایش 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا بفهمیم تنبلی تخمدان داریم؟ 

پریود نامرتب حتی تا چند ماه پریود نشدن موهای صورت وبدن زیاد مخصوصا ناحیه ریش و سبیل قند بالا جوش صورت سونو هم بدین روی تخمدان ها کیست های ریز دیده میشه

پریود نامرتب حتی تا چند ماه پریود نشدن موهای صورت وبدن زیاد مخصوصا ناحیه ریش و سبیل قند بالا جوش صور ...

من دو سه ماه پیش سونو دادم

هیچ کدوم ازین علائم رو ندارم چهارم هر ماهم دقیق پریود میشم

اما وزنم کمی بالاس. رو سونو هیچی معلوم نبود اما دکتر نوشنه رو سونو با خودکار مشکوک به pco

آره بعضی هام اینطورین اما روی تخمدان فولیکول دیده می شه آزمایش خون واسه هورمونات دادی؟ علایم رو با جواب آزمایش و جواب سونو میسنجن

اما درکل اگه هرماه مرتب پریود می شی وعلایم دیگه نداری مهم نیس بازم ببین دکترت چی میکه

من که تنبلی دارم فقط با دارو پر میشم