2777
2789

من خیلییییی به ناخنام میرسم روزی چندبار مرطوب کننده میزنم بهشون

صورتمم فقط یه ضدآفتاب و یه کرم پودر سبک چون جوش داره یکم میپوشونم

ژل شست و شو هرشب

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح میرم سرکار ظهربرمیگردم فقط ازخدامیخوام دست دردنشم وگرنه ب قشنگی پوست وموناخن اهمیت نمیدم خوشبحال ...

منم تا الان اهمیت نمیدادم ولی امروز بعد از اینکه یکی از دوستان دبیرستانم رو دیدم و فهمیدم نسبت به اون چقدر شکسته شدم تصمیم گرفتم یکم به خودم برسم

بچه ها حالا ک بحثه زیباییه موهای دستو پاتونو با چه روشی از بین بردن میکنین؟

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

من پوستم چربه جوش میزنم هر ماسک و دارویی بگین استفاده کردم خوب نشده هرچی بیشتر بهش فکر میکنم بدتر میشه احساس میکنم از استرسه چون موقعی که بفکرش نباشم بهتره خخخخخ ولی عاشق ماسک صورت و کرم مخصوص شب و کرم دور چشم و اینچیزام

میشه یه صلوات بفرستی مشکل بابام با دعای شما حل شه 😔مرسی
چند ساعت رو پوست بمونه؟

حدود نیم ساعت یا چهل و پنج دقیقه بمونه کافیه 

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
روغن نارگیل رو کی باید زد؟

من قبل حموم میزنم ساقه ی موهام نرم میکنه چون من موهام خیلی خشکه

بعد حمومم میتونی با گلاب قاطی کنی که سبک بشه به عنوان گره باز کن بزنی

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

منم الوئورا میزنم

شبا به موهام روعن سیاه دانه میزنم

هرشب صورتمو با ژل شستوی سینره میشورم

وقتی بخوام برم مهمونی شب قبلش کرم ویتامین سی سیگل میزنم

ناخونامم کاوره

باشگاه هم میرم یک روز در میون

ضدافتابمم مارک خوب میخرم بدون رنگ هم میخرم

هرماه هم میرم وکس صورت و ابرو

بدنمم هرماه لیزر میکنم

صورتم جوش نداشته باشه بخور گل سرخ میکنم بعد الوئورا میزنم صورتم ایینه میشه

فقط باید تونر بخرم تونر خیلی خوبه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️