2777
2789

برای پوست آلوئه ورا استفاده کن

خیلی خوبه

حتی برای بلندتر شدن مژه ها هم خوبه

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم مرطوب کننده میزنی و هم آبرسان؟

من ابرسان زیاد نمیزنم پوستم خوبه اب و میوه جدیدا خیلی سعی میکنم بخورم

ولی اگه پوست خشکی داری هر دورو نیاز داری چون ابرسان که زدی مرطوب کننده باید بعدش بزنی تا از رطوبت پوستت محافظت کنه

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

من چندتا روغن تقویتی گرفتم که یه ساعت قبل حموم رو پوست سرم اسمری میکنم و ماساژ میدم واسه گره موهامم نرم کننده سینره گرفتم میزنم خوبه بعدشم به پایین موهام روغن ارگان میزنم که خشک نشه موخوره بگیره صورتمم که چندتا ماسک طبیعی میدا کردم‌میزنم خوبه میسازه بهش ابرسان و مرطوب کننده استفاده میکنم بیرونم حتما ضدافتاب میزنم ناخونامم نمیزارم زیاد بلند شه چون دوس ندارم رژیمم هستم

چی؟؟

بخاطر اسمت میگه که گذاشتی ایرانسل😂😂😂😂

منم ازت همین درخواستو دارم

فقط میخوای پیام بدی ،پیام ۱۰۰ دقیقه مکالمه رایگان به شما تعلق گرفت بده

لامصب الان یه ماهه بهم مکالمه ی رایگان ۱۰۰ دقیقه ای ندادی😂😂😂

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اول از همه لوازم ارایش های اورجینال و خوب بگیر خوبه حالا کل لوازم ارایشت بشه یه کرم پودر و یه رژ و یه ریمل 

اما خب در عوض لوازمی رو استفاده میکنی که به پوستت اسیب نمیرسونن

واسه خدمات پدیکور و مانیکورت حتما پیش یک ارایشگاه معتبر برو چون همه جایی نمیشه رفت

از لوسیون های ابرسان استفاده کن

برای تقویت مژه از محلول سریتا استفاده کن 

برای سفیدی زیر بغل و کشاله رانت سیب زمینی رنده کن 

هرشب شده با سیب زمینی رنده شده برای خودت ماسک درست کن و بزن ...ماسک ماست و خیار،عسل و موز و ماست و .....

گلاب اصل بخر و بریز توی ابپاش و بعنوان تونر استفاده کن

هفته ای یکبار پاهاتو بموت یکساعت بذار تو یه لگن اب و ابلیمو و جوش شیرین و نعنا 

برای موهات سرم مو بخر 

لیست اموال من:😍دخترم❤